BELEDIYE MECLISI 1 KASIM’DA TOPLACAK

20. Maddesi ve Belediye Meclisi Çalisma Yönetmeliginin 6. maddesi hükümleri geregince 01 Kasim Sali günü saat 18.30 da Belediye Meclis Salonunda toplanacak.

Gündem 28.10.2022 16:20:34 0
BELEDIYE MECLISI 1 KASIM’DA TOPLACAK

BELEDIYE MECLISI 1 KASIM’DA TOPLANIYOR

 Belediye Meclisi, 5393 sayili Belediye Kanunu’nun 20. Maddesi ve Belediye Meclisi Çalisma Yönetmeliginin 6. maddesi hükümleri geregince 01 Kasim Sali günü saat 18.30 da Belediye Meclis Salonunda toplanacak.

Toplantiya ait gündem asagiya çikartilmistir.

01 KASIM 2022 TARIHLI MECLIS TOPLANTISI GÜNDEMI

1-

Bir önceki toplantiya ait (Ekim Ayi) Meclis tutanak özetinin oylanmasi.

2-

Belediyemiz 2023 Yili Performans Programi hakkinda Plan ve Bütçe Komisyonu Raporu.

3-

Belediyemiz 2023 Yili Bütçesinin görüsülmesi hakkinda Plan ve Bütçe Komisyonu Raporu.

4-

Belediyemizce 2023 Yilinda uygulanacak Gelir ve Su Tarifelerinin belirlenmesi hakkinda Plan ve Bütçe Komisyonu Raporu.

5-

Ilimiz semt pazaryerlerindeki pazaryeri esnaflarinin kendilerine tahsis edilen satis yerlerinin 2022 yili devir ücretlerinin yeniden belirlenmesi talepleri hakkinda Plan ve Bütçe Komisyonu Raporu.

6-

Termal Minibüs güzergahinda düzenleme ve durak yeri degisikligi yapilmasi talebi ile ilgili Trafik Komisyonu raporu.

7-

Kamu kurum ve kuruluslarindan ve vatandaslarimizdan gelen hiz kesici, durak yeri trafik levhasi ve trafik ile ilgili talepler hakkinda Trafik Komisyonu raporu.

8-

Ilimiz Ali Ihsan Pasa Mahallesinde yapimi tamamlanip yakin zamanda hizmete alinacak olan itfaiye hizmet binasina "Celal KETENCIOGLU Itfaiye Müfrezesi" isminin verilmesi talebi hakkinda teklif.

9-

Mülkiyeti Belediyemize ait, Veysel Karani, Hoca Ahmet Yesevi, ve Sahipata Mahallelerindeki Mahalle Firinlarinin adi geçen Mahalle Muhtarliklarina, Kocatepe Mahallesindeki Muhtarlik Binasinin Kocatepe Mahalle Muhtarligina mahalli ihtiyaçlari karsilamak üzere tahsis edilmeleri, tahsis sartlari ve süresinin belirlenmesi hususlarinda Belediye Encümenine yetki verilmesi hakkinda teklif.

10-

Mülkiyeti Belediyemiz ait ilimiz merkez Sümer Mahallesi 5097 ada 2 parsel üzerindeki Selçuklu Çarsisindaki 1 ve 2 Bagimsiz Bölümlerin kiralanmasi, kira süresinin, kira sartlari ile muhammen bedellerinin belirlenmesi hususunda Belediye Encümenine yetki verilmesi hakkinda teklif.

11-

Belediyemizce lise son sinif ögrencilerine Yüksek Ögrenim Kurumlari Sinavina hazirliklarina destek olmak amaciyla Temel Yeterlilik Testi (TYT) ve Alan Yeterlilik Testi (AYT) kaynaklari saglanmasi hakkinda teklifi.

12-

Dünya Bilek Güresi Sampiyonasinda Dünya Sampiyonu olan Milli Sporcumuz Gülçin CEYLAN ile Dünya Güres Sampiyonasinda Dünya Sampiyonu olan Milli Sporcumuz Fatih BOZKURT’a ödül verilmesi talebi hakkinda teklif.

13-

Belediyemiz 2022 Yili Bütçesinde ödenek aktarilmasi hakkinda teklif.

14-

Iller Bankasi kamu, özel bankalar ve katilim bankalarindan kredi alinmasina teminat vermeye ve alinacak kredi ile ilgili sözlesme yapmak üzere Belediye Baskani Mehmet ZEYBEK’E yetki verilmesi talebi hakkinda teklif.

15-

Afyonkarahisar ili sinirlari içinde belirlenen alanlara tasarrufu Belediyemize ait olan ''Atik Tekstil Kumbaralari''nin isletmeci tarafindan temin edilmesi ve kumbaralarda biriken tekstil atiklarinin toplanmasi isinin ihale edilmesi, ihale sartlarinin ve muhammen bedelinin tespiti için Belediye Encümenine yetki verilmesi talebi hakkinda teklif.

16-

03 T 0161 ticari plakanin Ibrahim LENGER’in üzerinden Yusuf ULU’nun üzerine devredilmesi talebi hakkinda teklif.

17-

03 T 0066 ticari plakanin Samet DEMLI’nin üzerinden Serdal DEPERLIOGLU’nun üzerine devredilmesi talebi hakkinda teklif.

18-

03 S 0302 servis plakasinin Afyon Atan Kardesler Tasimacilik ve Turizm Ticaret Limited Sirketinin üzerinden Kadir KARACA’nin üzerine devredilmesi talebi hakkinda teklif.

19-

03 S 0060 servis plakasinin Yusuf UZEL’in üzerinden Sefa GÖKMEN Turizm ve Seyahat Tasimacilik Res Gida Otomotiv Oto Yedek Parça Tekstil Temizlik Sanayi Ticaret Limited Sirketinin üzerine devredilmesi talebi hakkinda teklif.

20-

Ilimizde sehiriçi nakliyaçilik yapmak isteyenlerin talebi hakkinda teklif.

21-

Kamu kurum ve kuruluslarindan ve vatandaslarimizdan gelen hiz kesici, durak yeri trafik levhasi ve trafik ile ilgili talepler hakkinda teklif.

22-

Gelecek oturumun gün ve saatinin belirlenmesi

 

Afyon HABERI


Çarşamba 26.1 ° / 12.1 °
Perşembe 22.3 ° / 10.6 °
Cuma 21.6 ° / 8.6 °