MHP'DEN HAFTALIK BASINTOPLANTISI

Cumhuriyetimizin 99. Yildönümünü hep birlikte kutlamanin cosku ve heyecanini yasiyoruz

Siyaset 27.10.2022 17:12:37 0
MHP

 

Basta CHP olmak üzere isbirlikçileri HDP ve Türk Tabipler Birligi’nin, TSK'nin operasyonlarda kimyasal silah kullandigi iddialarina sert tepki gösteren Milliyetçi Hareket Partisi Il Baskani Mehmet Kocacan, Türk Silahli Kuvvetleri'nin yaptigi mesru müdafaayi, iftiralar atarak karalayan zihniyeti siddetle kiniyor, Türk Tabipleri Birligi derhal kapatilmalidir” dedi. Kocacan, “CHP'li bir milletvekilinden HDP'lilere, terörist Demirtas'tan Türk Tabipleri Birligi Baskani'na kadar düsman safinda toplanarak, Türk askerine asli astari olmayan suçlamalarda bulunanlar alçaktir. 

TSK'yi yipratmaya hiç kimsenin gücü yetmez. TSK'yi iç politikanin içine çekmek hiç kimsenin haddine degildir. Daha önce defalarca kapatilmasi gerektigini söyledigimiz TTB'nin Baskani Sebnem Korur Fincanci'nin bölücü terör örgütü PKK'nin kanalinda Türkiye'ye iftira atmasi, bu konuda MHP'nin ne derece hakli oldugunu bir kez daha gözler önüne sermistir.

Türk düsmani bir birligin isminin basinda Türk olamaz, Türk yazilamaz. Türk Tabipleri Birligi’nin tipla, hekimlikle, saglikla uzaktan yakindan ilgisi kalmamistir. HDP’nin sözcüsü olan, TTB'nin Baskani Sebnem Korur Fincanci’nin, ‘TSK kimyasal silah kullaniyor’ açiklamasina destek veren CHP'nin de gerçek yüzü ortaya çikmistir.

Basina Türkiye ve ilimiz gündemi ile ilgili açiklama yapan Millet Ittifaki partileri yani CHP ve IP’in il baskanlari, bu olay ile ilgili neden bir kelime açiklama yapmamistir? Vatanimizi ve topragimizi dis güçlerden koruyan Türk askerine asilsiz suçlamalarda bulunanlara neden sessiz kalmislardir merak ediyoruz?

Eger yaparlarsa nasil bir yorum getirecekleri tabii merak konusudur. Tekrar söylüyoruz. Türk Tabipleri Birligi derhal kapatilmalidir. Ayrica Ankara Cumhuriyet Bassavciligi Terör Suçlari Sorusturma Bürosunca baslatilan sorusturma çerçevesinde, Türk Tabipleri Birligi Baskani Sebnem Korur Fincanci, gözaltina alinmistir.

Gözaltina alinmasini bile karsi çikan bir CHP var. CHP’nin kimlere destek verdigini Afyonkarahisarlilar görmektedir. Türk Tabipleri Birligi derhal kapatilmalidir”

“29 Ekim Cumhuriyet Bayramimiz kutlu olsun”

29 Ekim Cumhuriyet Bayraminin 99. yildönümünü kutlayan Milliyetçi Hareket Partisi Il Baskani Mehmet Kocacan, “Asirlar boyunca bagimsiz olarak yasamis yüce Türk Milletinin yeniden dirilisinin simgesi olan Cumhuriyetimizin 99. Yildönümünü hep birlikte kutlamanin cosku ve heyecanini yasiyoruz

. Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliginde milletimiz, tarihte esine rastlanmayan bir nitelikte genciyle, yaslisiyla, kadiniyla, erkegiyle topyekün olarak verdigi destansi mücadelenin sonucunda 29 Ekim 1923’te Cumhuriyet’i ilan etmistir.

Cumhuriyet, her türlü imkânsizliga gögüs gererek, dört bir yani düsmanlarca isgal edilmis vatan topraklarini vatan sevgisi, inanç ve yüreklerindeki iman ile kaninin son damlasina kadar savasmis ve kurtarmis, aziz ve onurlu Türk Milletinin gücünün tüm dünyaya göstergesidir. Aziz milletimiz, Cumhuriyetimizin kurulusundaki ortak duygular ve hedef etrafinda kenetlenerek bugünlere gelmistir.

Milletimiz yasadigimiz tüm badireleri birlik ve beraberliginden ödün vermeden asmayi basarmistir.

Bizler de atalarimizin emaneti olan cennet vatanimiza ve Cumhuriyetimize tüm kazanimlariyla beraber sonsuza kadar sahip çikacak ve gelecek kusaklara her alanda gurur duyacaklari bir ülke birakmak için el ele gönül gönüle gelecege güvenle yürüyecegiz

. Bu duygu ve düsüncelerle; Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, kahraman silah arkadaslarini ve bu topraklari bizlere vatan yapan aziz sehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi saygi, sükran ve rahmetle aniyor; tüm halkimizin Cumhuriyet Bayrami’ni en içten duygularimla kutluyorum”

Afyon HABERI


Salı 25.2 ° / 10.7 °
Çarşamba 26.1 ° / 12.1 °
Perşembe 22.3 ° / 10.6 °