BU MEKÂNI DEVRANE SULTAN YATIRINA SAYGISIZLIKTAN KURTARDIK”

Burada bu semtte belediyemize ait sosyal tesis yoktu

Dünya 26.10.2022 17:15:41 0
BU MEKÂNI DEVRANE SULTAN YATIRINA SAYGISIZLIKTAN KURTARDIK”

YENILENEN YÜZÜYLE KAFE DEVRANE HIZMETINIZDE

Afyonkarahisar Belediyesi sosyal tesislerine bir yenisini daha ekledi. Belediye Baskani Mehmet Zeybek'in talimatlariyla sehrimizde vatandaslarimizin nefes alabilecegi ve dinlenebilecegi sosyal yasam alanlarina bir yenisi daha eklendi.

Kurtulus Caddesi üzerinde “Devrane Park” olarak bilinen isletme, yenilenen yüzüyle “Kafe Devrane” olarak Yüntas Bünyesinde hizmet verecek.  On birinci sosyal tesisimiz Kafe Devrane görkemli bir törenle açildi

. Sosyal tesisler konusundaki basarisi ile dikkat çeken Afyonkarahisar Belediyesi kentimize yeni tesisler kazandirarak hem ekonomiye hem de sehrimizin istihdamina katki sagliyor.

“DAHA ÖNCE MEZBELELIK HALDEYDI”

 Daha modern ve çagin gereksinimlerine uygun hizmet veren kafe ve tesisleri halkimizin kullanimina sunmanin mutlulugunu yasadiklarini söyleyen Belediye Baskanimiz Mehmet Zeybek, “Hedefimiz, sehrimize yakisir vatandaslarimiza nezih ortamlar sunarak sosyal hayata katkida bulunmak” dedi.

       Devrane Parkin eski halinin sehrimize yakismadigina dikkat çeken Belediye Baskani Mehmet Zeybek, “Buranin eski halini bilenler bilir… Daha önce mezbelelik, berdus yatagi, kisacasi kimse buradan geçmeye cesaret edemez üzücü bir haldeydi. Yandaki insaat yapilirken müteahhit burayi Belediye’den alarak çeki düzen verdi.

Belirli bir süre islettikten sonra Belediyemize iade etti. Ihaleye çiktik, balikçi arkadasimiz burayi kiraladi.

Covid döneminde rahmetli oldu. Daha sonra oglu birakmak sorunda kaldi. Burada bu semtte belediyemize ait sosyal tesis yoktu.” dedi.

“BU MEKÂNI DEVRANE SULTAN YATIRINA SAYGISIZLIKTAN KURTARDIK”

Yüntas tarafindan restorasyonu tamamlanan mekanin Afyonkarahisar’a yakistigini söyleyen Belediye Baskani Mehmet Zeybek, “Burayi bölge sakinlerimiz ve halkimizin hosça vakit geçirebilecekleri kaliteli ürünlerden faydalanabilecekleri bir nezih bir mekan haline getirdik. Yüntas’a devir ettik.

Sagolsunlar Belediyemizin de destekleriyle güzel bir restorasyon yaparak mekâni, Devrane Sultan yatirina saygisizliktan kurtardik. Afyonkarahisarli hemsehrilerimize hayirli olmasini diliyorum” dedi.

GÖRKEMLI AÇILIS

Belediye Baskanimiz Mehmet Zeybek’in ev sahipliginde düzenlenen açilisa Valimiz Kübra Güran Yigitbasi, Jandarma Komutani J.Albay Yilmaz Kirgel, Il Emniyet Müdürü Ali Temiz, AK Parti Il Baskani Hüseyin Ceylan Uluçay, AK Parti Merkez Ilçe Baskani Ziya Coskun Karadeniz, Belediye Meclis Üyelerimiz, Baskan Yardimcilarimiz Süleyman Karakus, Murat Öner, Benol Kaplan, Baris Dal, Yüntas Genel Müdürü Arif Birsen,  kamu kurum ve kuruluslarinin daire müdürleri, mahalle muhtarlari, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ve vatandaslarimiz katildi.


Cumartesi 17.6 ° / 5.7 °
Pazar 18.7 ° / 3.8 °
Pazartesi 20.8 ° / 6 °