Milletvekili Köksal, Meclis'te yine taseron isçilerin sesi oldu

Tüm taseron isçiler amasiz, fakatsiz, lakinsiz, ayrimsiz olarak kadroya geçirilmelidir.

Siyaset 26.10.2022 09:37:25 0
Milletvekili Köksal, Meclis

Milletvekili Köksal, Meclis'te yine taseron isçilerin sesi oldu

CHP Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, TBMM Genel Kurulu'nda taseron isçilerin kadro talebini gündeme getirerek, "CHP iktidarinda tüm taseron isçiler kadroya geçecek" dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Genel Kurulu'nda yine taseron isçilerin kadro talebini dile getirerek, "Tüm taseron isçiler amasiz, fakatsiz, lakinsiz, ayrimsiz olarak kadroya geçirilmelidir. Giderayak AKP buna "Hayir" dese bile söz veriyoruz,

CHP iktidarinda tüm taseron isçiler kadroya geçecektir." seklinde konustu.

 

AKP’nin taserona kadro düzenlemesiyle ilgili her gün farkli yorumlar duyuyoruz." diyen Milletvekili Köksal, "Korkarim, 696 sayili KHK’de yasanilan magduriyetlerin aynisi yasanacak gibi gözüküyor; onun için, taserona kadro düzenlemesi Mecliste görüsülmeli, bir tek isçi magdur olmamalidir. Çözüm, kamudaki tüm taseron isçilerin kadroya alinmasidir.

KIT çalisanlari, kiralik araç soförleri, EBYS bilgi islem çalisanlari, laboratuvar tekniker ve teknisyenleri; sterilizasyon ve dezenfeksiyon, yemekhane çalisanlari; tomografi ve MR, dis protez çalisanlari; sosyal tesis çalisanlari, tüm kamu çagri merkezi çalisanlari,

fizyoterapistler, biyomedikal teknikerleri, kara yollarindaki tüm taseron isçiler,

4 Aralik magdurlari, vakif personeli, yüzde 70 engeline takilanlar ve tüm taseron isçiler amasiz, fakatsiz, lakinsiz, ayrimsiz olarak kadroya geçirilmelidir.

Giderayak AKP buna “Hayir” dese bile söz veriyoruz, CHP iktidarinda tüm taseron isçiler kadroya geçecektir." ifadelerini kullandi.

Afyon HABERI


Cumartesi 24.7 ° / 6.9 °
Pazar 24.9 ° / 8.6 °
Pazartesi 22.4 ° / 8 °