Master sefler “Selçuklu Ilkokulu”nda yaristi

Master sefler “Selçuklu Ilkokulu”nda yaristi

Sonuçlarin açiklanmasinin ardindan Okul Müdürü Eralp Ekrem Geçe, yarismaya katilan velilere plaket, madalya ve katilim belgesi verdi.

Selçuklu Ilkokulu’nda gastronomi sehri olan Afyonkarahisar’da kazanilan bu unvani desteklemek amaciyla “Master Selçuklu” yarismasi gerçeklestirildi.

 

Ögrenci basarilariyla adindan sikça söz ettiren Selçuklu Ilkokulu’nun Müdürü Eralp Ekrem Geçe, gastronomi sehri olan Afyonkarahisar’da kazanilan bu unvani desteklemek amaciyla ögrenci velileri arasinda yemek yarismasi düzenlediklerini söyledi.

AMAMÇ GEÇMISTEN GELEN KÜLTÜRE SAHIP ÇIKILMASI

Müdür Geçe, “Degerler Hareketi” kapsaminda düzenledikleri “Master Selçuklu” yarismasiyla ögrencilere geçmisten gelen kültüre sahip çikilmasi ve daha ileriye götürülmesi farkindaligi kazandirmaya çalistiklarini belirtti.

BIRINCILIGI MUSAKKA YEMEGI ALDI

Ögrenci velileri, yarismaya gönüllü olarak katilarak jüri üyelerine 37 yemek sunumu yapti. Yarisma sonucunda Mihrace Tongül musakka yemegiyle birinci olurken Sükran Günay agzi açik ile ikinci

, Hanife Yildiz Arnavut böregi ile üçüncü oldu. Sonuçlarin açiklanmasinin ardindan Okul Müdürü Eralp Ekrem Geçe, yarismaya katilan velilere plaket, madalya ve katilim belgesi verdi.

 

Afyon HABERI