IYI Parti il Baskani Muhammet Misirlioglu'nun basin toplantisi Düzenledi.

25 Ekim Sali günü tüm Türkiye’de IYI Parti il ve ilçe teskilatlari tarafindan Atatürk anitlarina Çelik konuldu.

Siyaset 25.10.2022 13:17:39 0
IYI Parti il Baskani Muhammet Misirlioglu

 

 

 

15 Ekim 2022 tarihinde Bartin'da meydana gelen maden faciasi sebebiyle 22 Ekim Cumartesi günü yapilmasi planlanan IYI partimizin 5. kurulus yildönümü kutlamalari iptal edilmis ve bu durum milletimizde paylasilmistir. Millet olarak yüregimizin derinden yaralandigi, aci duydugumuz ve yas tuttugumuz bu dönemde; partimizin 5. kurulus yil dönümü olan bugün, yani 25 Ekim Sali günü tüm Türkiye’de IYI Parti il ve ilçe teskilatlari tarafindan Atatürk anitlarina Çelik konulmustur.

Bizlerde bu gün teskilat mensuplarimiz ile Atatürk anitina çelenk koyduk ve saygi durusu akabinde Istiklâl marsimizi birlikte söyledik. Basta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm sehitlerimize Cenabi Allah’tan rahmet diliyoruz.

Mekanlari cennet olsun.

IYI Parti Gaziantep Il Baskanimiz, degerli kardesimiz Celal Yildirim’i kaybetmenin derin üzüntüsü içerisindeyiz. Merhum Baskanimiza Allah’tan rahmet, kederli ailesine sabirlar dileyerek basin toplantisina baslamak istiyorum.

Camiamizin basi sag olsun.

Istanbul’da sehit düsen kahraman polisimiz Alim Nar’a Yüce Allah’tan rahmet, acili ailesine sabirlar diliyorum

. Milletimizin basi sag olsun.
Avrupa Kadinlar Boks Sampiyonasi 50 kilo finalinde Irlandali rakibini yenerek ikinci kez Avrupa Sampiyonu olan Milli boksörümüz Buse Naz Çakiroglu'nu cani gönülden tebrik ediyorum.

Basin toplantilarimiz öncesi insallah bu hafta basin toplantisinda Kentimizde yapilan güzel çalismalari konusuruz ve bizlerde bu çalismalari yapanlara tesekkür eder, Allah razi olsun deriz diye bekliyordum.

Ama nafile biz yapilan yanlislari ve yapilmayanlari dile getirmekten usandik, zati muhteremler bildiklerini okumaktan bikmadilar.
Afyonkarahisar Belediyesi, ne yazik ki bu kentin sorunlarini çözmek yerine yeni sorunlar türetiyor. 
Mesela park sorunu…

Güzel sehrimizin yollarini çileye dönüstürdüler. Normal sartlarda bir yerden bir yere ulasimin çok kolay oldugu Afyonkarahisar’da park sorunu yüzünden insanlar disari çikmaya korkar oldu. 
Baska sehirlerden gelen misafirlerimiz trafikteki durumu görünce geldiklerine pisman oluyorlar

. En islek caddelerimizden birisi olan Ambaryolunda trafik kesmekes halinde. Esnafimiz sirf oradaki park sorunu yüzünden is yapamaz hale geldi. 
Bu caddede araçlar önceleri dikey park yapiyorlardi; güya trafigi rahatlatmak isteyen belediyemiz dikey parki yasakladi, araçlar paralel park edecek dedi. Bu sefer caddede 3 sira araç park edilmeye basladi

. Zaten otopark sorunu olan bir sehirde otopark olarak kiraladiginiz yol kenarlarini bile verimli kullanamayip vatandasi magdur ediyorsunuz. 
 Yap boz misali sürekli degisen kararlarinizla bu sehri idare etmekte ne kadar zorlandiginizi göstermis oluyorsunuz. Her seçim döneminde vadettiginiz gibi bu sehrin trafik sorununu çözeceginiz günü merakla bekliyoruz. Vatandasimizi deneme tahtasi misali kullanip bunca sikintinin arasinda bir de trafikte strese sokuyorsunuz. 

Acemiliginizi, amatörlügünüzü bu kadar belli etmeyin Sayin Zeybek, deneme yanilma yöntemiyle aldiginiz kararlarla vatandasimizi çileden çikariyorsunuz. 
Her isiniz yarim yamalak, ihalesini yaptiginiz islerin kontrolünü dahi yapmaktan acizsiniz. Uzun çarsida yolda yürürken can güvenliginiz yok. Dün saat 17:00 sularinda Uzunçarsi restorasyon isini yapan isçiler kalip sökerken demir manivelayi asagiya düsürmüsler. Allahtan kimseye bir sey olmamis. Bir vatandasimiz yaralansa, bir araç hasar görse siz mutlaka gene olayi KADER diye geçistirir, sorumlular hakkinda geregini yapmazdiniz.

Olayin sahidi esnafimiz.

Restorasyon tamir tadilat isleri yapilirken hiçbir önlem alinmadigi için her an Allah korusun kafaniza bir sey düsebilir. 
Ne isçilerin canini önem

Afyon HABERI


Perşembe 22.3 ° / 10.6 °
Cuma 21.6 ° / 8.6 °
Cumartesi 24.7 ° / 6.9 °