IYI Parti’den Ziraat Odasi ve Süt Birligi’ne Ziyaret

Çiftçimiz artik mahsulünü tarlasindan kaldiramiyor.

Dünya 24.10.2022 10:25:00 0
IYI Parti’den Ziraat Odasi ve Süt Birligi’ne Ziyaret


IYI Parti Afyonkarahisar Il Baskani Muhammet Misirlioglu ve IYI Parti Sinanpasa Ilçe Baskani Hakan Sivrioglu, Ilçe Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Ziraat Odasi Baskani Abdullah Türkyilmaz’i ve Sinanpasa Süt Birligi Baskani Erdogan Ayva’yi ziyaret etti.

Ziyarette son günlerde artan çig süt fiyatlari ve çiftçilerin sikintilari konusuldu. 
IYI Parti Il Baskani Misirlioglu’nun Sinanpasa Ilçe ziyaretleri kapsaminda Sinanpasa Ziraat Odasi ve Sinanpasa Süt Birligi Baskani ziyaret edildi.  Misirlioglu ve Sivrioglu’na ziyaektigini söyledi.

Misirlioglu, burada yaptigi konusmaretleri sebebiyle tesekkür eden Sinanpasa Ziraat Odasi Baskani Abdullah Türkyilmaz; siyasilerin sorun degil, çözüm odakli olmasi gerda; Türkiye’nin bir tarim ülkesiyken simdi disa bagimli bir ülke haline getirildigine dikkat çekerek söyle konustu:

“Cennet vatanimiz bir tarim ülkesiydi. Simdi tohum ithal, gübre ithal, ilaç ithal…

Çiftçimiz artik mahsulünü tarlasindan kaldiramiyor. Her geçen yil tarimsal faaliyetlerzorlasiyor. 

 

Misirlioglu ve beraberindeki heyet daha sonra Sinanpasa Süt Birligi Baskani Erdogan Ayva’yi ziyaret etti.

Son dönemde artan çig süt fiyatlari ile birlikte sofralardaki tüm süt ve süt ürünlerinin de zamlandigina dikkat çeken Misirlioglu; Ayva’dan süt üreticilerinin sikintilarini dinledi. Birlik Baskani Ayva, ziyaretten duydugu memnuniyeti dile getirerek Sinanpasa Ilçe Teskilat’na basarilar diledi.


Cuma 21.5 ° / 7.4 °
Cumartesi 17.6 ° / 5.7 °
Pazar 18.7 ° / 3.8 °