AK PARTI AFYONKARAHISAR TESKILATLARI 18 ILÇEDE ES ZAMANLI ÜYE ZIYARETINE ÇIKTI

Her geçen gün büyüyen üye sayisiyla 2023 hedeflerine hizla ilerleyen AK Parti Afyonkarahisar teskilatlari sahayi bos birakmiyor.

Siyaset 23.10.2022 16:47:00 0
AK PARTI AFYONKARAHISAR TESKILATLARI 18 ILÇEDE ES ZAMANLI ÜYE ZIYARETINE ÇIKTI

Yaklasik 100 bin üyesi olan AK Parti Afyonkarahisar teskilatlari, 18 ilçede üye ziyaretlerine çikti. Bütün üyeleri kapi kapi gezen heyet, Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan'in selamini iletti.

AK Parti üyelerinin talep ve önerilerini de dinleyen heyet, ziyaret edilen her üye ile ayri ayri ilgilendi. Il Baskani Hüseyin Ceylan Uluçay ve Merkez Ilçe Baskani Ziya Coskun Karadeniz de çok sayida vatandasi üye yaparak AK Parti ailesine dahil etti.

Her geçen gün büyüyen üye sayisiyla 2023 hedeflerine hizla ilerleyen AK Parti Afyonkarahisar teskilatlari sahayi bos birakmiyor.

 

Afyonkarahisar’da yaklasik 100 bin AK Parti üyesi var

AK Parti Afyonkarahisar pazar günü saha çalismasi yapti. Yaklasik 100 bin AK Parti üyesinin oldugu Afyonkarahisar'da 18 ilçede üye ziyaretlerine çikan AK Parti teskilatlari, kapi kapi gezerek vatandaslara Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan'in selamini iletti.

Merkez dahil 18 ilçede baslayan üye ziyaretlerine Il Baskani Hüseyin Ceylan Uluçay, ana kademe, Kadin ve Gençlik Kollari, Merkez ilçe Baskani Ziya Coskun Karadeniz ve Merkez Ilçe Yönetimi de dahil oldu.

 

“Hem üye ziyareti yapiyoruz, hem de üye yapiyoruz”

 

Ziyaretlerde bir açiklama yapan AK Parti Afyonkarahisar Il Baskani Hüseyin Ceylan Uluçay, “Bugün Afyonkarahisar'da ve tüm Türkiye'de 11 milyon üyemizi ziyaret çalismalarini baslatiyoruz. Su anda Burmali Mahallesi'nde üye ziyaretlerimizi gerçeklestiriyoruz. Kadin Kollarimiz, Gençlik Kollarimiz, Ana kadememiz, Merkez Ilçemiz, mahalle baskanlarimiz, Kadin Kollari mahalle baskanlarimiz var

Gençlik Kollarimizin Mahalle baskanlari var, velhasil tüm teskilatlarimiz ile birlikte üye çalismasi yapiyoruz.

Insallah Kasim ayi sonuna kadar Türkiye genelinde 11 milyon üye

Afyonkarahisar genelinde de yaklasik 100 bin üyeyi ziyaret edip onlarin gönüllerini almak, onlarin fikirlerini almak ve onlarla istisare halinde 2023 yilinda devam etmek istiyoruz.

Rabbim insallah tüm teskilatlarimiza ilçelerimizde de bulunan tüm teskilatlarimiza güç kuvvet versin. 2023 yolunda da insallah ayagimiza tas degirmeden seçimi kazanarak Sayin Cumhurbaskanimizi yeniden o makama oturtmayi nasip etsin diyorum

Çalisanlarindan Allah razi olsun hepsinin ayaklarina saglik” dedi.

“Sahada bereket var”

Merkez Ilçe Baskani Ziya Coskun Karadeniz ise “Bugün Afyonkarahisar’imizin güzel mahallelerinden Burmali Mahallesi'ndeyiz. Il Baskanimizin önderliginde teskilat olarak,

Kadin Gençlik kollarimiz, ana kadememiz ve Merkezi Ilçe yönetimimiz olarak Burmali Mahallesi'nde çalisiyoruz. Hem üyelerimizi ziyaret ediyor, hem de yeni üyeleri kazandiriyoruz.

Birbirimize kenetlenerek sahaya indik. Sahadayiz, sahada olmak güzel. Sahada bereket var diyoruz. 2023 yilinda da tüm vatandaslarimizi insallah aramizda görmek istiyoruz” diye konustu.

 

Baskan Uluçay üye ziyaret çalismalarinda çok sayida vatandasi da üye yapti.

Afyon HABERI


Cuma 21.6 ° / 8.6 °
Cumartesi 24.7 ° / 6.9 °
Pazar 24.9 ° / 8.6 °