Afyon Gazeteciler Cemiyeti Yöneticileri Ziyaretlerine Araliksiz devam ediyor.

Afyon Gazeteciler Cemiyeti yöneticileri, basin ve kamu isbirliginin önümüzdeki dönemde de devam edecegine isaret ettiler.

Gündem 23.10.2022 14:59:34 0
Afyon Gazeteciler Cemiyeti Yöneticileri  Ziyaretlerine Araliksiz devam ediyor.

Afyon Gazeteciler Cemiyeti Yöneticileri Afyonkarahisar’a yeni atanan Vali Yardimciliri ile Afyonkarahisar Barosu Baskani Turgay Sahin’e “hayirli olsun” ziyaretlerinde bulundular.
Ali Riza Çalisir, Ugur Kolsuz ve Kübra Teymür son yayinlanan kararname ile Afyonkarahisar Vali Yardimciliklari görevlerine atanmislardi. Afyonkarahisar’in 3 yeni Vali Yardimcisi geçtigimiz günlerde ilimize gelerek görevlerine baslamislardi. Yeni Vali Yardimcilarini makamlarinda ziyaret ederek görevlerinde basarilar dileyen Afyon Gazeteciler Cemiyeti yöneticileri, basin ve kamu isbirliginin önümüzdeki dönemde de devam edecegine isaret ettiler.
Afyonkarahisar Baro Baskanligi görevine geçtigimiz günlerde yeniden seçilen Av. Turgay Sahin’e de “hayirli olsun” ziyaretinde bulunan Afyon Gazeteciler Cemiyeti yöneticileri, özellikle Medya alaninda yeni yasal düzenlemelerin yürürlüge girecegi önümüzdeki günlerde Baro ve basin mensuplari arasindaki egitim ve sohbet etkinliklerine önem vereceklerine dikkat çektiler

Afyon HABERI


Çarşamba 26.1 ° / 12.1 °
Perşembe 22.3 ° / 10.6 °
Cuma 21.6 ° / 8.6 °