. Seçim bitince rekabet ortami da bitti. Artik Afyon’a hizmet için birlikte olma zamani geldi.

Sayin Serteser geçenlerde yaptigi bir açiklama da; “artik kirmizi yok, mavi de yok, hepimiz mor-beyaz için bir araya gelecegiz” dedi.

Gündem 23.10.2022 14:05:23 0
. Seçim bitince rekabet ortami da bitti. Artik Afyon’a hizmet için birlikte olma zamani geldi.

TICARET BORSASI ZIYARETIMIZ Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Il Yönetim Kurulu ve Merkez Ilçe Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte, Afyonkarahisar Ticaret Borsasi baskanligina yeniden seçilen Mehmet Mühsürler ve Meclis Baskanligina seçilen Ali Gürakar’a ziyarette bulunduk. 

Ziyaretimizde Baskan Mühsürler’e; hayirli ugurlu olsun dileklerinde bulunarak, yeni döneminde de basarilar diledik. Ticaret Borsasi, son yillarda yaptigi faydali yatirimlar sayesinde, üreticilerin ve Afyonumuzun gelisimine katki saglamistir. Yeni döneminde, yarim kalan isleri tamamlarken, yeni yeni yatirimlara da adim atacaktir. Biz buna yürekten inaniyoruz. 
Baskan Mühsürler’in Borsa seçimleri sonrasinda  “siyasette bende varim” açiklamasini da taktir ve memnuniyetle karsiladigimizin bilinmesini isteriz. 
Degerli baskanimiz Sayin Mehmet Mühsürler’e, Ticaret Borsasi Meclis Baskanimiz Sayin Ali Gürakar’a ve yönetim kurulu üyelerine basarilar diliyoruz. 

Ticaret Borsasi Baskani Mühsürler’de; CHP Il Baskanliginin ziyaretinden duydugu memnuniyeti dile getirdi.

Yillarca Afyon’da kitle kuruluslarinda hizmet verdigini, bu görevleri süresince basarili islere imza attigini söyledi. Mühsürler,  Borsa’nin yeni yerinin insaatinin baslama asamasinda oldugunu, bununla birlikte, içinde alisveris yerleri, restaurantlarin da olacagi kombine tesisin yapilacagini ve Afyonumuza kazandirilacagini ifade etti

. Kombine tesisle birlikte Afyon’un sehir merkezi trafiginde nisbeten rahatlama olacagi, ayni zamanda tesisin olacagi semtte de güzel bir hareketlenme saglanacagini belirtti. 
Degerli Baskanimiz Mühsürler ve Meclis baskanimiz Gürakar’a basarilar diliyoruz. 

TICARET ve SANAYI ODASI ZIYARETIMIZ 
Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Il Yönetim Kurulu ve Merkez Ilçe Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odasi Yönetim Kurulu Baskanligina yeniden seçilen Hüsnü Serteser’e ziyarette bulunduk. 

Ticaret ve Sanayi Odasi ziyaretimizde Baskan Serteser’e; “sevgili baskanim basarilarinizin  devamini diliyoruz. Allah muvaffak etsin. Sizin çiraklik döneminiz çoktan bitti, kalfalik dönemi ustalik dönemi de bitti, bana göre üstatlik döneminiz basladi. Insallah Afyonumuz için hayirli olur.

Afyonumuz çok yönlü kaynaklari, zenginlikleri olan bir kent, bunun bilincindeyiz. Is insanlarimiz daha fazla üretim yapmaya, dogru yatirimlari artirmaya, istihdami artirarak ilimize ve ülkemize fayda saglamaya hazir. 
Ticaret ve Sanayi Odamiz da çalisiyor. Bunu geçtigimiz yillarda yasayarak gördük

. Bütün güçleri dogru degerlendirip, dogru tesvik ettigimizde Afyonumuz daha hizli gelisim saglayacaktir. 
Sayin Serteser geçenlerde yaptigi bir açiklama da; “artik kirmizi yok, mavi de yok, hepimiz mor-beyaz için bir araya gelecegiz” dedi. Bu çok anlamliydi. Ben de buna ilave de bulunarak; “Türkiye için Ayyildizli Bayragimizin renklerinde, Kirmizi ve beyaz da bulusma zamanidir. Türkiye için birlesme zamani

, Türkiye için bir olma zamani, hep beraber olma zamanidir” diyorum. Ülkemizin buna ihtiyaci var.

Kutuplasmalardan hizla siyrilip hep beraber mücadele etmek zorundayiz.

Türkiye bir tane, baska Türkiye yok. Çok tesekkür ediyor, basarilar diliyorum” diyerek sözü Sayin Serteser’e biraktik. 

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odasi Yönetim Kurulu Baskani Hüsnü Serteser de ziyaretimiz dolayisiyla tesekkür ederek “Öncelikle bu ziyaretinizden dolayi çok memnun oldum. Sahsim için söyledikleriniz de benim için gurur verici. Ilk 3 dönemimizde Afyonkarahisar için cansiperane çalistik.

Ama bu dönem, ilk üç dönem kadar çalismamiz gerekiyor; Afyon’a hizmette zaten herkesin birlesmesi gerekli.

Bunda hiç parti ayirmadan Afyonkarahisarimiz için ne yapilmasi gerekiyorsa hep birlikte yapacagimizi düsünüyorum. Sizin sözleriniz de bunu gerektiriyor.

Bir tane Türkiye var, bir tane Afyonkarahisar var. Benim 3 dönemimim 2’sinde aday vardi

. Seçim bitince rekabet ortami da bitti. Artik Afyon’a hizmet için birlikte olma zamani geldi.

Bunu her 3 dönemde de böyle yaptik. Insallah bundan sonra da öyle olacak.

Büyük, önemli projelerimiz var.

Paydaslarimizla birlikte Afyon’u Süper Lig’e tasiyacak Yesil OSB gibi, Saglik Endüstri Bölgesi gibi projelerimiz var

. Hep birlikte, tüm siyasilerimizle, tüm kurumlarimizla uyum içinde çalisarak Afyonkarahisar’in ekonomisine, ihracatina, istihdamina, üretimine insallah katki saglayacagiz.

Tabii ekonomi alaninda sagladigimiz katkilarin yani sira kültürel, sosyal aktivitelere de destegimizi sakinmadik

. Dolayisiyla bu dönemimizde de insallah üç dönemlik çalisarak hizmetlerimizi Afyon için ortaya koyacagiz” ifadelerini kullandi. 
Yeni yönetime, yeni meclise tekrar basarilar diliyoruz. 
Yalçin Görgöz 
CHP Il Baskani

Afyon HABERI


Perşembe 22.3 ° / 10.6 °
Cuma 21.6 ° / 8.6 °
Cumartesi 24.7 ° / 6.9 °