AK GENÇLER AFYONKARAHISAR’DA 2023 IÇIN SAHAYA INDI

AK GENÇLER AFYONKARAHISAR’DA 2023 IÇIN SAHAYA INDI

Siyaset 21.10.2022 16:45:57 0
AK GENÇLER AFYONKARAHISAR’DA 2023 IÇIN SAHAYA INDI

AK GENÇLER AFYONKARAHISAR’DA 2023 IÇIN SAHAYA INDI

 

AK Parti Genel Merkez Gençlik Kollari MKYK üyesi Ömer Kerküklü, Afyonkarahisar'da genç esnaflari ziyaret etti. Kerküklü ilk defa oy kullanacak 100 genç ile de bir araya geldi. Üniversitede “Kampüs'e hos geldin” programi kapsaminda stand açan ögrencileri de ziyaret etti.

AK Parti Genel Merkez Gençlik Kollari MKYK üyesi Ömer Kerküklü Afyonkarahisar'da AK Gençlerle bir araya geldi. Programlara AK Parti Il Gençlik Kollari Baskani Ethem Karahan ve yönetim kurulu üyeleri de katildi.

Ögrencileri karsilayip Cumhurbaskani Erdogan’in kitabini hediye ettiler

Ilk program 2022-2023 egitim ögretim yilinda üniversiteyi kazanan ögrencileri karsilama programi oldu.

“Kampüse hos geldin” programinda ögrenciler karsilandi. Karsilanan gençlere Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan'in “Daha adil bir dünya mümkün” kitabi hediye edildi.

Vatandaslardan yogun ilgi

Kerküklü, Karahan ve Gençlik Kollari Yönetim kurulu üyeleri daha sonra Afyonkarahisar'daki genç esnaflari ziyaret ettiler. Tek tek dükkanlari gezen heyet genç esnaflarin talep ve önerilerini dinledi. Samimi bir ortamda gerçeklesen ziyaretlerde vatandaslar yogun ilgi gösterdi.

 

“Türkiye’yi daha aydinlik yarinlara tasiyacaksiniz”

 

Heyetin bir sonraki duragi ise Sandikli ilçesi oldu. “Ilk oyum AK Parti’ye, ilk oyum Erdogan’a” programina katilan heyet burada gençlerle bir araya geldi. Kerküklü burada yaptigi konusmada ilk oyun ne kadar önemli oldugunu ve Türkiye'nin gelisimine bu oyun büyük katkilar sunacagini vurguladi. Yarinin Türkiye'sini insa edecek gençlerle bir araya geldiklerini kaydeden Kerküklü, “Türkiye'yi daha aydinlik yarinlara tasiyacak olan genç nesiller burada karsimda duruyor. Her biri birbirinden kiymetli kiymet genç kardeslerim, sadece bulunduklari il ve ilçeler degil, ülkenin, hatta cografyanin da kaderini olumlu yönde degistirebilecek güce sahip olacaklar. Bugün attiginiz bu adimlar, yarinin Türkiye’sinin güvencesi olacaktir” dedi.

“Bölgenizin kaderini degistireceksiniz”

Il Gençlik Kollari Baskani Ethem Karahan da bir konusma yapti. Karahan konusmasinda “Afyonkarahisar'da AK Gençligin birçok ile nazaran çok güçlü oldugu ve gençlerin bu konuda ciddi anlamda siyasete meyil verdigini gözlemliyor ve yasiyoruz. Gençlerimiz bu dava ve inanç ugruna bizimle kol kola girerek bu büyük mücadeleye omuz veriyorlar. Ben her birine ayri ayri tesekkür ediyorum. Burada karsimda gördügüm siz kiymetli gençler, yarinin milletvekilleri, bakanlari ve belki de Cumhurbaskanlari olacaksiniz ve ülkemizin durumunu mevcudun ötesine daha iyiye tasiyacaksiniz. Hatta bölgenizin kaderini degistireceksiniz” dedi.

Afyon HABERI


Perşembe 20.6 ° / 6.8 °
Cuma 18.7 ° / 7 °
Cumartesi 21.3 ° / 9.1 °