Misirlioglu, Sinanpasa’nin Nabzini Tuttu

Misirlioglu, Sinanpasa’nin Nabzini Tuttu

“Bizler bugün hem Sinanpasa Ilçe Teskilatimiza destek olmak hem de Sinanpasa halkiyla kucaklasmak için bu ziyareti gerçeklestirdik


IYI Parti Afyonkarahisar Il Baskani Muhammet Misirlioglu, Sinanpasa Ilçe Teskilati’ni ziyaret etti. Ilçe Baskani Hakan Sivrioglu ile birlikte ilçe yönetim kurulu üyeleriyle bir toplanti yapan Misirlioglu, çarsi ve pazar esnafiyla da bir araya geldi.
IYI Parti Afyonkarahisar Il Baskani Muhammet Misirlioglu, partisinin ilçe teskilatlari ziyaretlerine devam ediyor. Bu kapsamda Sinanpasa Ilçe Baskani Hakan Sivrioglu’nu ziyaret eden Misirlioglu, Sinanpasa pazarinda esnaf ve vatandaslarla sohbet etti. Misirlioglu ve beraberindekiler, Sinanpasa Ilçe merkezinde esnaf ziyareti de gerçeklestirdi. 
IYI Parti’nin iktidar yolunda vatandaslarla her daim el ele olacagini söyleyen Il Baskani Misirlioglu, esnaflarin ve vatandaslarin geçim sikintilarina dikkat çekti.

Misirlioglu, ziyaretleriyle ilgili söyle konustu: “Bizler bugün hem Sinanpasa Ilçe Teskilatimiza destek olmak hem de Sinanpasa halkiyla kucaklasmak için bu ziyareti gerçeklestirdik

. Burada çok hos karsilandik ancak gelin görün ki esnaf para kazanamamaktan, vatandas ihtiyaçlarini karsilayamamaktan sikayetçi.

Alim gücü düstü diyorduk ama aslinda tamamen bitmis.

Alan da memnun degil satan da. Vatandasimizi bu hale getirenler, tarim cenneti ülkemizin pazar yerlerini bile bu denli islemez hale getirenler utansinlar.

Lüks meyve sebzeleri geçtik en temel gidalarin bile yanina yaklasilmiyor.

Bizler IYI Parti olarak milletimizin destegiyle daha güçlü adimlarla iktidara yürüyecegiz ve güzel ülkemizi yeniden hak ettigi yere getirecegiz insallah.

Faturalar altinda ezilen esnafimiz, yüksek maliyetler sebebiyle ürünü satamayan pazarcimiz, evinde bir kap yemek pisirirken kirk kez düsünmek zorunda kalan bacilarimiz ekonomik sikintilarindan kurtulacak ve layik olduklari vatandaslik konforuna kavusacaklar.” dedi.

Afyon HABERI