ZEYBEK BASKAN GÖNÜLLERE DOKUNUYOR

Dagitim töreninde konusan Türkiye Sakatlar Dernegi Sube Baskani Faruk Özkara desteklerinden dolayi Baskanimiz Mehmet Zeybek'e tesekkür etti.

Gündem 21.10.2022 15:56:36 0
ZEYBEK BASKAN GÖNÜLLERE DOKUNUYOR

 

           Belediye Baskanimiz Mehmet Zeybek engelli vatandaslarimizin hayallerini gerçeklestirmeye onlarin sosyal yasamlarinda daha aktif olmalarina imkân tanimaya devam ediyor. Gelenek haline gelen Akülü araç ve tekerlekli sandalye anahtar teslim töreni Baskanimiz Mehmet Zeybek tarafindan yapildi.

Afyonkarahisar Belediyesi engelli bireylerin umudu olmayi sürdürüyor. Göreve geldigi andan itibaren engelli bireylere yönelik önemli çalismalara imza atan Baskanimiz Mehmet Zeybek, 20 adet akülü araç 42 adet tekerlekli sandalyenin anahtarini engelli bireylere düzenlenen programla teslim etti. Belediyemiz tarafindan bugüne kadar 665 adet akülü araç, 468 adet tekerlekli sandalye ihtiyaç sahibi vatandaslarimizin hizmetine sunuldu.

3.'sü gerçeklestirilen dagitim programina Baskanimiz Mehmet Zeybek, Belediye Baskan Yardimcilarimiz Süleyman Karakus, Murat Öner, Benol Kaplan, Baris Dal, Muhtarlik ve Sosyal Hizmetler Müdürü Mustafa Demirhüyük, Türkiye Sakatlar Dernegi Sube Baskani Faruk Özkara, engelli bireylerimiz ve aileleri katildi.

20 AKÜLÜ ARAÇ 42 TEKERLEKLI SANDALYE TESLIMI YAPILDI

Dagitim töreninde konusan Türkiye Sakatlar Dernegi Sube Baskani Faruk Özkara desteklerinden dolayi Baskanimiz Mehmet Zeybek'e tesekkür etti.

Özkara; Engellilerimize gösterdigi ilgiden ve sagladigi hizmetlerden dolayi tesekkür ediyorum. Baskanimizla el birligi ile engelli kardeslerimize umut olmaya devam ediyoruz.

Engellilerin sorunlarini çözmek için biz variz. Araçlarinizi iyi günlerde kullanmanizi diliyor, hayirli olsun diyorum ifadelerini kullandi.

Zeybek Baskan ise programda yaptigi konusmada, engelli vatandaslarin hayatini kolaylastiracak, sorunlarini çözecek her alanda basari saglamalarinin önünü açacak tüm çalismalarda yer aldiklarini söyledi.

Desteklerin devam edecegini de belirten Baskanimiz Zeybek; "Sizleri hiçbir zaman kendimizden farkli görmedik, görmüyoruz. Bizler de bir gün engelli bir birey olabiliriz.

Ne olabileceginin garantisi yok.

Cenab-i Hakk'in takdiri. Engelli kardeslerimizi topluma kazandirmak, evde kapali kalmadan sosyal hayata karisabilsin diye bu dagitimlari yapiyoruz.

Bir nebzede olsa sizlerin derdine derman olabildiysek ne mutlu bize. Ayrica teslimini yaptigimiz araçlarin akülerinin de belirli periyotlarla bakimlarini yaptiriyoruz.

Bu konuda bize yardimci olan ustamiza da tesekkür ediyorum. Sizler varsaniz biz variz. Sizlere hizmet etmeye devam edecegiz. Allah hayirli mübarek etsin diye konustu.

ENGELLI VATANDASLARDAN ZEYBEK BASKAN'A TESEKKÜR

Konusmalar ardindan Baskanimiz Zeybek ve Baskan Yardimcilarimiz engelli bireylere akülü araçlar ve tekerlekli sandalyelerin anahtarlarini teslim etti. Vatandaslarla yakindan ilgilenen Zeybek Baskan talepleri de aldi, tek tek hatira fotograflari çekindi. Engelli vatandaslarimizda duyarliligindan ötürü Baskanimiza tesekkürlerini iletti. Program aile fotografi çekilmesi ile son buldu.

Afyon HABERI


Cuma 21.5 ° / 7.4 °
Cumartesi 17.6 ° / 5.7 °
Pazar 18.7 ° / 3.8 °