Afyonkarahisar’da Okul Sporlari fikstür çekimi gerçeklesti

Fikstür çekimi 5 farkli bransta; futbol, futsal, basketbol, voleybol ve hentbol branslarinda yapildi.

Gündem 20.10.2022 16:06:23 0
Afyonkarahisar’da Okul Sporlari fikstür çekimi gerçeklesti

 

Afyonkarahisar Gençlik ve Spor Il Müdürlügü’nde 2022-2023 egitim ögretim yili Okul Sporlari fikstür çekimi gerçeklesti. Fikstür çekimi 5 farkli bransta; futbol, futsal, basketbol, voleybol ve hentbol branslarinda yapildi.

Yeni egitim ögretim yilinda yapilacak olan Okul Sporlari Il Birinciligi müsabakalarina katilacak takimlarin belirlenecegi fikstür çekimi yapildi. Futbol, voleybol, hentbol, futsal ve basketbol branslarinda gerçeklesen fikstür çekiminde sporcular; gençler, yildizlar, küçükler, kizlar ve erkekler kategorisinde müsabakalara katilim saglayacak.

Spor Hizmetleri Müdür Vekili Yilmaz Ersen: “2022-2023 Okul Sporlari fikstür çekimini 5 ana bransta gerçeklestirdik. Insallah hayirli güzel bir sezon geçiririz” dedi.

Konuya iliskin açiklamalarda bulunan Okul Sporlari Suba Müdürü Adil Kamberoglu sonuç bildirme tarihi belli olan branslarin fikstür çekiminin yapildigini belirterek: “

Bu sezonun daha güzel daha verimli, bolca centilmenlik örnegi gördügümüz, dostlugun ve sporun kazandigi bir sezon olmasini temenni ediyoruz. Insallah hepimiz için hayirli bir sezon olur. Bütün takimlara basarilar diliyorum.

Okul Sporlari Il Temsilcisi Muhammet Dogan, Afyonkarahisar’i gruplarda ve Türkiye Sampiyonasi’nda temsil edecek takimlari belirlemek için fikstür çekimini tamamladiklarini belirtti.

Afyon HABERI


Cuma 18.7 ° / 7 °
Cumartesi 21.3 ° / 9.1 °
Pazar 23 ° / 10.7 °