Milliyetçi Hareket Partisi Il Baskani Mehmet Kocacan, haftalik basin toplantisinda gündemi degerlendirdi.

TBMM’de milletvekili sayisi ve siyasal destek itibariyle çok güçlü bir Milliyetçi Hareket Partisi grubunun tezahür etmesidir”

Siyaset 20.10.2022 13:10:33 0
Milliyetçi Hareket Partisi Il Baskani Mehmet Kocacan, haftalik basin toplantisinda gündemi degerlendirdi.

Milliyetçi Hareket Partisi Il Baskani Mehmet Kocacan, haftalik basin toplantisinda gündemi degerlendirdi.

Basin toplantisinda Il Sekreteri Beytullah Bostanci ve Il Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Gün’de hazir bulundu.

Konya ilinde düzenlenen mitingi degerlendiren Baskan Kocacan, “Geçtigimiz haftasonu Sayin Genel Baskanimiz Bilge Liderimiz Devlet Bahçeli Bey "2023'e Dogru: Aday Belli, Karar Net" temali Konya ilinde düzenlenen mitinge Afyonkarahisar’dan yüzlerce hem partililerimiz hemde vatandaslarimiz yogun bir katilim saglamistir.

45 otobüs ve bir o kadarda özel araçlarla Çay ilçesinde toplanip konvoy halinde Konya ilinde düzenlenen mitingimize katildik.

Coskulu bir sekilde gerçeklesen mitingde Sayin Genel Baskanimiz Bilge Liderimiz Devlet Bahçeli Bey, 2023 yilinda yapilacak olan seçimlerin önemine deginmistir. Yine buradan vurgulamak istiyorum. Bizim adayimiz belli, kararimiz nettir.

Cumhurbaskani adayimiz Sayin Recep Tayyip Erdogan’dir. Hedefimiz ise Sayin Recep Tayyip Erdogan’in açik ara farkla tekrar Cumhurbaskani seçilmesi, TBMM’de milletvekili sayisi ve siyasal destek itibariyle çok güçlü bir Milliyetçi Hareket Partisi grubunun tezahür etmesidir”

 

 

“Afyonkarahisar ve Cumhur Ittifaki konusuldu”

'2023'e dogru sehir bulusmalari' programi kapsaminda ilimize gelen Çalisma ve Sosyal Güvenlik Bakani Vedat Bilgin’i misafir ettiklerini söyleyen Baskan Kocacan, “Cumhur Ittifaki ruhu içinde Afyonkarahisar’a hizmet etmeye devam ediyoruz.

Geçtigimiz günlerde ilimize gelen Çalisma ve Sosyal Güvenlik Bakani Vedat Bilgin hem partimizi hemde Ülkü Ocaklarimizi ziyaret etmislerdir. Ziyarette Afyonkarahisar ve Cumhur Ittifakinin önemi konusuldu.

Bakanimiza ziyaretlerinden dolayi tekrar tesekkür ediyoruz ”

 

Harbis’e yapilacak olan lise 2023 yili programina alindi

Baskan Kocacan, Gazi Mahallesi, Nazmi Saatçi Mahallesi, Ali Ihsan Pasa Mahallesi, Kocatepe Mahallesi’ni kapsayan ve Harbis bölgesine yapilacak olan lisenin 2023 yili yatirim programina alindigini söyledi. Kocacan, “Harbis bölgesinde bulunan muhtarlarin lise talebi üzerine il baskanligimiz bir çalisma baslatmistir

 

Lise yapilamasi konusu ile ilgili bizde konuyu Milletvekilimiz Mehmet Taytak’a ilettik.

Vekilimizde Ankara’da lise konusu ile ilgili yogun mesai harcayarak gerekli tahsis islemlerin yapilmasina vesile olmustur. Yapilan görüsmeler sonucunda vekilimiz müjdeli haber vermis ve 2023 yili yatirim programina alindigini dile getirmistir. 2023 yili içerisinde Harbis bölgesine lise yapimi ile ilgili çalismalar yapilacaktir

. Konuyla ilgili muhtarlarimizda bilgilendirilmistir” Toplanti basin mensuplarinin sorulari ile devam etti.

 

Afyon HABERI


Cuma 21.6 ° / 8.6 °
Cumartesi 24.7 ° / 6.9 °
Pazar 24.9 ° / 8.6 °