Afyonkarahisar Ticaret Borsasinda Yeni Yönetim.

Mühsürler “ben hariç diger üyeler ilk defa borsa yönetimine girdi.

Gündem 19.10.2022 17:37:00 0
Afyonkarahisar Ticaret Borsasinda Yeni Yönetim.

 

08 Ekim 2022 tarihinde baslayan Borsa organ seçimleri süreci tamamlandi. Yeni seçilen Yönetim Kurulu bugün saat 14.00’de ilk toplantisini gerçeklestirdi. Toplantida görev dagilimlari ve önemli kararlar alindi.

Yeni olusan Borsa Yönetimi Kurulu ve görev dagilimi; Yönetim Kurulu Baskani Mehmet MÜHSÜRLER, Baskan Yardimcilari   Alper ERDEM ve Mustafa GÖNÜLLÜ, Sayman üye Oguzhan ARSLAN, Üyeler; Yasar Abdullah KÜÇÜK, Orhan OLGUN, Hakan SAHIN den olustu.

Yönetim Kurulu Baskani Mehmet Mühsürler toplantida alinan kararlarla ilgili önemli açiklamalarda bulundu.

Mühsürler “ben hariç diger üyeler ilk defa borsa yönetimine girdi.

Hepsi çok kiymetli, is hayatinda basarili ve saygin kisilik. Borsamizin gelecegi, üyelerimizin menfaati için canla basla, gece gündüz demeden çalisip alnimizin akiyla görevimizi tamamlayacagimiza inaniyorum.

Borsamizi; üretici ile tüccari bulusturan satis salonlari, laboratuvari, lisansli depolariyla ve islem hacimleriyle adindan söz ettiren ülkemizin önde gelen borsalari arasina getirecegimize inaniyorum. Bunlarin gerçeklesmesi için önemli yatirimlar yapacagiz.

Artik borsacilik faaliyetlerimizi çok yakin bir zamanda Organize Sanayi Bölgesindeki kendi yerimizden yürütecegiz. Izmir yolundaki idari binamizi ve arazisini Saglik Bilimleri Üniversitemize birakiyoruz. Borsamiza ait sirketlerimizin de Genel Kurullarini önümüzdeki hafta gerçeklestirecegiz ve devir alacagiz.

Sirketlerimizin de yönetimini yenilecegiz. Allah hiç birimizi utandirmasin.

Ayrica; bugünkü toplantimizda önceki Genel Sekreterimiz Yilmaz GÖKTAS Yönetim Kurulu Danismanligina, Muhasebe Müdürümüz Ismail ÖZTÜRK’te Genel Sekreterlige atandi. Genel Sekreter ve Tescil Sefinin görevlerine son verildi.

 

Afyon HABERI


Perşembe 20.6 ° / 6.8 °
Cuma 18.7 ° / 7 °
Cumartesi 21.3 ° / 9.1 °