IYI Parti Bolvadin Ilçe Baskani Toker Üyelerine Keskek ziyafeti.

Organizasyona IYI Parti Il Baskani Muhammet Misirlioglu’nun yani sira Millet Ittifaki’nin il ve ilçe baskanlari katildi.

Siyaset 19.10.2022 14:47:21 0
IYI Parti Bolvadin Ilçe Baskani  Toker Üyelerine Keskek ziyafeti.

IYI Parti Bolvadin Ilçe Baskani Süleyman Toker, Afyon’un meshur ‘keskek’ ini hazirlayarak Millet Ittifaki üyelerini davet etti. Organizasyona IYI Parti Il Baskani Muhammet Misirlioglu’nun yani sira Millet Ittifaki’nin il ve ilçe baskanlari katildi.
Afyon’un yöresel yemegi keskek, bu kez siyasileri bir araya getirdi. Millet Ittifaki ortaklari, IYI Parti Bolvadin Ilçe Baskanligi tarafindan organize edilen keskek davetinde bulustu.

Birlik beraberlik mesajlari verilen davete; IYI Parti Il Baskani Muhammet Misirlioglu, CHP Il Baskani Yalçin Görgöz, Demokrat Parti Il Baskani Hikmet Bülbül, Saadet Partisi Il Baskani Beytullah Karatas, Gelecek Partisi Il Baskani Niyazi Ertas ve Millet Ittifaki’nin ilçe baskanlari katildi. 
IYI Parti Il Baskani Misirlioglu, keskegin Afyonkarahisar’da birlik ve beraberligi temsil ettigini belirterek söyle konustu: “IYI Parti Bolvadin Ilçe Baskanimiz Süleyman Toker, bugün bizleri bir sofra etrafinda topladi

. Biliyorsunuz keskek, Afyonkarahisar’imiz için önemli bir yiyecektir. Dügünde, bayramda, mevlütte, tüm özel günlerimizde sofralarimizda yerini alir. Keskek; birlik beraberligi, dayanismayi, yardimlasmayi temsil eder.

Bizler ittifak ortaklarimizla bugün bir araya gelerek ülkemizin yakinda kavusacagi güzel günleri konustuk.

Birlik ve dirlik içinde oldugumuzda ne kadar IYI oldugumuzu konustuk. Vesile olan ilçe baskanimiza tesekkür ediyorum.

Afyon HABERI


Cuma 21.5 ° / 7.4 °
Cumartesi 17.6 ° / 5.7 °
Pazar 18.7 ° / 3.8 °