BASKAN ZEYBEK MUHTARLARLA BULUSTU

Muhtarlari önemsedigini belirten Zeybek Baskan, mahallelerde gönül köprüleri kurmak için muhtarlarla ortak çalistiklarini söyledi.

Gündem 18.10.2022 17:38:03 0
BASKAN ZEYBEK  MUHTARLARLA BULUSTU

 Belediye Baskani Mehmet Zeybek, “19 Ekim Muhtarlar Günü” öncesinde, sehrimizde görev yapan 58 mahalle muhtariyla kahvaltida bir araya geldi.

Muhtarlari önemsedigini belirten Zeybek Baskan, mahallelerde gönül köprüleri kurmak için muhtarlarla ortak çalistiklarini söyledi.

Valiligimiz ve Belediyemiz is birliginde Muhtarlar Günü nedeni ile program düzenlendi. Belediyemiz Veysel Eroglu Sosyal Tesisinde düzenlenen bulusmaya Valimiz Doç. Dr. Kübra Güran Yigitbasi, Belediye Baskanimiz Mehmet Zeybek, Muhtarlar Dernek Baskani Suat Uygur, Muhtarlik ve Sosyal Hizmetler Müdürümüz Mustafa Demirhüyük ve 58 mahalle muhtari katilim sagladi.

BIRLIK VE BERABERLIK VURGUSU

Muhtarlari önemsediklerini ve sürekli diyalog halinde olmaya özen gösterdiklerini belirten Belediye Baskani Mehmet Zeybek konusmasinda birlik ve beraberlik vurgusu yapti. Muhtarlar gününü kutlayarak özlerine baslayan Baskanimiz ; “Cenab-i Hak hayirli hizmetler yapmayi nasip etsin.

Her yil oldugu gibi bu yilda sizlerle bir araya gelelim istedik.

Katilimlarinizdan dolayi tesekkür ediyoruz.

Sizlere mesai arkadaslarimiz diyoruz, sizlerde bizlerde seçimle göreve geldik.

Hep birlikte sizler mahallenize biz de sehrimize hizmet etmeye gayret sarf ediyoruz.

Sizlerden gelen talepleri Belediye olarak gücümüz yettigi nispetinde yerine getirmeye çalisiyoruz

. Sayin Valimiz her zaman yanimizda, bir ve beraber hareket ediyoruz

. Allah kendisinden razi olsun. Afyonkarahisar’da güzel bir birliktelik var.  Valimizle, Vekillerimizle, bürokratlarimizla muhtarlarimizla, belediye çalisanlarimizla bir ve beraberiz.

Çevre illere baktigimizda bu birlikteligi göremiyoruz.

Bu birlikteligin oldugu yerde huzur, güzellik ve hizmet var. Birlikteligimiz daim olsun diyor muhtarlar gününüzü kutluyorum” diye konustu.

Program ardindan günün anisina Valimiz ve Belediye Baskani muhtarlara hediye takdim etti.

Etkinlik aile fotograflari çekilmesi ile son buldu.

Afyon HABERI


Perşembe 22.3 ° / 10.6 °
Cuma 21.6 ° / 8.6 °
Cumartesi 24.7 ° / 6.9 °