ERASMUS HEYETINDEN IÇME SUYU ARITMA TESISINE ZIYARET

Geç Olmadan Harekete Geç’ Erasmus Gençlik Degisimi projesi kapsaminda sehrimize gelen heyet, Içme Suyu Aritma Tesisini ziyaret etti.

Bilim-Teknoloji 18.10.2022 10:50:14 0
ERASMUS HEYETINDEN IÇME SUYU ARITMA TESISINE ZIYARET

   Ihsaniye Frigya Gençlik Kulübü’nün yürüttügü organik tarim, çevre ve sürdürülebilir enerji konulu ‘Geç Olmadan Harekete Geç’ Erasmus Gençlik Degisimi projesi kapsaminda sehrimize gelen heyet, Içme Suyu Aritma Tesisini ziyaret etti.

Aralarinda Italya, Ispanya, Makedonya ve Romanya’dan gelen ögrencilere ön ozonlama sistemi, sofra tuzundan klor üretimi ve günes enerji santralinin bir arada bulundugu Içme Suyu Aritma Tesisinin isleyisi hakkinda bilgi verildi.

1.3 MW GÜNES ENERJI SANTRALINDE INCELEMELERDE BULUNDULAR

1.3 MW’lik Günes Enerji Santralinde incelemelerde bulunan heyete santralin elektrik enerjisi üretimi ve çevreye katkisi anlatildi.  

SUYUMU KORUYORUM PROJESI

     Ayrica Afyonkarahisar Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlügü tarafindan hayata geçirilen Suyumu Koruyorum Projesi, katilimcilara tanitilarak günümüzde suyun ve su tasarrufunun ne kadar önemli oldugu konusuna deginildi. Tesis ziyaretine katilan ögretmen ve katilimcilar faydali bir teknik gezi oldugunu söyleyerek tesis ziyaretinden memnun kaldiklarini ifade ettiler.

Afyon HABERI


Perşembe 20.6 ° / 6.8 °
Cuma 18.7 ° / 7 °
Cumartesi 21.3 ° / 9.1 °