BAKAN BILGIN'DEN AFYONKARAHISAR BELEDIYESINI ZIYARET

Bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere sehrimize gelen Çalisma ve Sosyal Güvenlik Bakan Vedat Bilgin Belediyeyi ziyaret etti

Gündem 18.10.2022 10:42:00 0
BAKAN BILGIN

BAKAN BILGIN'DEN BELEDIYEMIZE ZIYARET

 Bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere sehrimize gelen Çalisma ve Sosyal Güvenlik Bakan Vedat Bilgin Belediyeyi ziyaret etti.

Programlari kapsaminda bazi temaslarda bulunmak üzere Afyonkarahisar’a gelen Çalisma ve Sosyal Güvenlik Bakanimiz Vedat Bilgin, Belediye Baskanimiz Mehmet Zeybek’i makaminda ziyaret etti. Belediye Baskanimiz Mehmet Zeybek tarafindan belediye binamizin girisinde karsilanan Bakanimiz ve beraberindeki heyet daha sonra baskanlik makamina geçti.

Bakan Bilgin’in ziyaretinde Baskan Mehmet Zeybek’e Milletvekillerimiz Veysel Eroglu, Ibrahim Yurdunuseven, Mehmet Taytak, Baskan Yardimcilarimiz, Il Baskani Hüseyin Ceylan Uluçay, Merkez Ilçe Baskani Ziya Coskun Karadeniz ve Kadin Kollari Baskani Ferda Ertürk eslik etti. Zeybek Baskan, ziyaretten duydugu memnuniyeti dile getirerek,

Bakan Bilgin’e kentte yürütülen önemli çalismalara iliskin bilgiler verdi.

Ziyaret ardindan açiklamada bulunan Bakan Bilgin, Afyonkarahisar’in kendisi için ayri bir önemi olduguna dikkat çekti.

“HIZLI TREN PROJESINDE AFYON’U KESISME NOKTASI YAPTIK”

Büyük Taarruz atesinin Afyonkarahisar’dan yakildigini isaret eden Bakan Vedat Bilgin “Afyon’a her geldigimizde Büyük Zafer aklima geliyor.

Yine geçtigimiz süreçte Sayin Bakanimizla birlikte Afyonkarahisar’i demiryollarinda hizli tren geçis noktasi, kesisme noktasi yaptik.

O süreçte yol güzergahi için baska projeler de vardi, biz Afyon’u seçtik.

Bunun nedeni Afyonkarahisar birçok sehre baglanti merkezi.  O bakimdan Afyon’un bende de böyle bir anisi var” dedi.

AFYON TURIZM ALANINDA BÜYÜK ATILIM YAPTI”

Afyonkarahisar’in turizm alaninda büyük atilim yaptigini söyleyen Çalisma ve Sosyal Güvelik Bakanimiz Vedat Bilgin; “Bu noktadaki gelisimde Afyon’a yapilan kamu yatirimlarinin, alt yapinin etkilerini görmek lazim.

Türkiye’nin büyümesiyle Afyon’un da payini daha fazla alarak gelecekte önemli bir merkez olacagina yürekten inaniyorum” diye konustu.

Ziyaretten duydugu memnuniyeti ifade eden Baskanimiz Mehmet Zeybek ise Belediyemizin yatirim ve projeleri hakkinda bilgi vererek Çalisma ve Sosyal Güvelik Bakanimiz Vedat Bilgin’e tesekkür etti.

Afyon HABERI

Habere Ek Fotograf(lar)

Perşembe 22.3 ° / 10.6 °
Cuma 21.6 ° / 8.6 °
Cumartesi 24.7 ° / 6.9 °