Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yigitbasi, ziyaret ve incelemede bulunmak üzere Suhut'u ziyaret etti.

Vali YIGITBASI, ziyaretleri kapsaminda ilk olarak ilçe Kaymakami Harun Resit HAN ’i makaminda ziyaret etti.

Gündem 17.10.2022 13:37:00 0
Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yigitbasi,  ziyaret ve incelemede bulunmak üzere Suhut

Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yigitbasi, bir dizi ziyaret ve incelemede bulunmak üzere ilçemizi ziyaret etti.
Vali YIGITBASI, ziyaretleri kapsaminda ilk olarak ilçemiz Kaymakami Harun Resit HAN ’i makaminda ziyaret etti.
Ziyarette Kaymakamimiz Harun Resit HAN, Vali YIGITBASI ’a  ilçenin genel durumu, potansiyeli, yapilan çalismalarla ilçemizde devam eden ve planlanan yatirimlar hakkinda bilgi verdi.

Kaymakamlik Ziyareti akabinde Vali YIGITBASI, Suhut Belediye Baskani RECEP BOZKURT ’u makaminda ziyaret etti. Suhut Belediye Baskanligi girisinde Belediye Baskani BOZKURT, Belediye Meclis Üyeleri Ömer KARAHAN, Sevket ÇUHADAR, Hüseyin AKALIN, Mehmet US , Mehmet AVCI , Halil KABAK  Suhut Belediye HISARSPOR Kulüp Baskani Abdullah ZEYBEK ve Belediye personeli tarafindan karsilanan Vali YIGITBASI, karsilamanin ardindan beraberindeki heyet ile birlikte Baskanlik makamina geçti.

Suhut Belediye Baskani BOZKURT, Belediye tarafindan ilçemizde gerçeklestirilen çalismalar ve Türk Patent Endüstrisinden Tescilli  Suhut Keskegi ve Patatesi hakkinda bilgiler verdi ve ziyaretlerinden dolayi Vali YIGITBASI’ e tesekkür etti.

Afyon HABERI


Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °
Çarşamba 21.9 ° / 9.2 °