KANALIZASYON VE YAGMURSUYU HATLARI TEMIZLIK ÇALISMASI

Izgaralarin yakinina çöp ve diger malzemelerin birakilmasinin yagislarla birlikte tekrar tikanmalara neden olacagi kaydedildi.

Gündem 12.10.2022 15:22:53 0
KANALIZASYON VE YAGMURSUYU HATLARI TEMIZLIK ÇALISMASI

KANALIZASYON VE YAGMURSUYU HATLARI TEMIZLIK ÇALISMASI

Afyonkarahisar Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlügü ekipleri kis hazirliklari kapsaminda sehrimizde çalismalarina devam ediyor.

Olusabilecek olumsuz durumlara karsi kanalizasyon ve yagmur suyu izgaralarinda rutin temizlik çalismasi yapiliyor, kanallar atik ve birikintilerden arindiriliyor.

Sehrimizde bulunan kanalizasyon ve yagmur suyu altyapi hatlari ile menfezlerin, düzenli akisini saglamak için kanal temizleme çalismalari son sürat devam ediyor.

Birçok mahallede ve ana caddelerde çalismalar tamamlanirken Atatürk ve Ismet Inönü caddesinde kanalizasyon ve yagmursuyu hatlarinin temizligi ise sürüyor.

Yapilan temizlik çalismasi kapsaminda izgaralardan çöpler toplanarak, tazyikli suyla yikandi.

Yagmur suyu hatlarinin tikanmasina neden olan yaprak, tas ve diger atiklarin temizlenmesiyle birlikte hattin saglikli bir sekilde çalismasi saglaniyor.

Periyodik olarak yapilan çalismalarin yaninda yogun yagislarda meydana gelen ani su baskinlarinda da ekipler aninda müdahale gerçeklestiriliyor. Yürütülen yagmursuyu hatti temizlik çalismalariyla, olasi yagislardan dolayi meydana gelebilecek su baskinlarin önüne geçilmesi hedefleniyor.

 “HEDEF KALITELI BIR ALTYAPI”

Yagmur suyu hatlarinin ve izgaralarinin tikanmamasi noktasinda vatandaslara da görev düstügünü belirten yetkililer, vatandaslari yagmur suyu izgaralarina çöp atmamalari konusunda uyardi

. Izgaralarin yakinina çöp ve diger malzemelerin birakilmasinin yagislarla birlikte tekrar tikanmalara neden olacagi kaydedildi.

Afyon HABERI


Pazartesi 17.2 ° / 0.9 °
Salı 20.1 ° / 3.4 °
Çarşamba 22.4 ° / 7.6 °