Gelecek Partisi Afyonkarahisar il Baskani Niyazi Ertas gündemi degerlendirdi

Gelecek partisi Afyonkarahisar il baskanligi olarak toplumumuzun ve ailemizin kiymetlerinden olan yaslarimizin bu özel gününü ellerinden öperek kutlariz.

Siyaset 12.10.2022 09:39:00 0
Gelecek Partisi Afyonkarahisar il Baskani Niyazi Ertas gündemi degerlendirdi

AFYONKARAHISAR HUZUR EVI YENIDEN AÇILSIN
Gelecek Partisi Afyonkarahisar il Baskani Niyazi Ertas gündemi degerlendirdi.
Baskan Ertas ekim ayi basinda kutlanan dünya yaslilar gününü kutlayarak kisa zaman önce yikilan Afyonkarahisar huzur evinin yeniden açilmasini talep etti.

Yaslilarimizin ailenin temel tasi oldugunu söyleyen Baskan Ertas: “Gelecek partisi Afyonkarahisar il baskanligi olarak toplumumuzun ve ailemizin kiymetlerinden olan yaslarimizin bu özel gününü ellerinden öperek kutlariz.

Tecrübe dolu yaslilarimiz geçmisle bu gün arasinda bize her zaman köprü olmuslardir. Rehberimiz önderimiz olan yaslilarimiz her zaman arkamizda kale gibi durmuslardir. Afyonkarahisar’in her tasinda emegi olan bu kadim sehri gelisip güzellesmesi için çalismis yaslilarimizin gelecek partisi olarak dualarini bekleriz. Yetkililerden bu aziz insanlarin barinacagi Afyonkarahisar huzur evini yeniden insa etmeleriniz bekliyoruz.” Dedi.

GELECEK PARTISI OLARAK SANATA ÖNEM VERIYORUZ
Gelecek partisi olarak sanat ve sanatçilara her zaman önem verdiklerini söyleyen Baskan Ertas: “ Riza Çerçel Kültür ve sanat merkezinde bu hafta iki büyük sergi açildi. Maket sanatçisi Tuncer Kursun Afyonkarahisar’in önemli sanatsal degerlerini maketlerine yansitmis.

Ayni alanda Mahmut Ülker Abi’de Afyonkarahisar fotograflari sergilendi. Iki büyük sanatçimizda tebrik ediyoruz.

Gelecek partisi olarak her zaman sanat ve sanatçinin yaninda olacagiz ”dedi

Afyon HABERI


Perşembe 18.4 ° / 8 °
Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 13.8 ° / 6.8 °