ÇETINEL GÜVEN TAZELEDI

2. Olagan kongresini gerçekletirdi. Kongreye tek liste olarak giren Çetinel ve yönetimi, tekrar seçilerek Afyonkarahisar’da güven tazeledi.

Siyaset 10.10.2022 12:25:50 0
ÇETINEL GÜVEN TAZELEDI

ÇETINEL GÜVEN TAZELEDI

Yeniden Refah Partisi Afyonkarahisar Il Teskilati 2. Olagan kongresini büyük bir cosku ile gerçeklestirdi. Kongreye tek liste giren Gufran Çetinel ve yönetimi güven tazeledi.

Yeniden Refah Partisi Afyonkarahisar Il Yönetimi geçtigimiz hafta sonu 2. Olagan kongresini gerçekletirdi. Kongreye tek liste olarak giren Çetinel ve yönetimi, tekrar seçilerek Afyonkarahisar’da güven tazeledi.

Afyon Lisesi Konferans salonunda gerçeklesen kongreye çevre il teskilatlarindan da katilim saglanirken, genel merkezden ise Yeniden Refah Partisi Genel Baskan Yardimcisi ve Siyasi Isler Baskani Av. Bayram Sakartepe yer aldi.

SISTEMIN KÖLESI HALINE GETIRILIYORUZ

Yeniden Refah Partisi Afyonkarahisar mevcut Il Baskani Gufran Çetinel tek liste olarak girdigi kongrenin açilis konusmasinda basta Merhum Milli Görüs Lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan olmak üzere ebediyete intikal eden tüm Milli Görüs neferlerine Allah’tan rahmet dileyerek basladi.

Ülkenin mevcut politikalarindan kaynakli olarak yerinde saydiginin altini çizen Çetinel “Bugün ki sistem bütün insanligi kölelestirmektedir.

Planli eskitme, seri üretim, diploma güdümlü egitim ile havanin suyun ticaret malzemesi haline getirilmesiyle, ilaç güdümlü hastalikla, sürdürülebilir borçla, hormonlu GDO’lu gidalarla, haksiz vergilerle, enerjide disa bagimlilikla, emni,yet ve mülteci sorunlariyla bu sistemin kölesi haline getiriliyoruz.

Yüz sene evvel para bu kadar deger kazanmamisti. Su dereden, süt inekten, bugday tarladan, meyve agaçtan geliyordu.

O zamanlarin fakir gibi yasayani, bu zamanin beyinden daha iyi besleniyor ve gelecek korkusu yasamiyordu. Günümüzde orta halli bir aile apartman dairesinde hapis hayati yasiyor.

Paranin önemi artti. Su bile para ile satiliyor. Erkek ölünce kadinin ilk düsüncesi ‘Nasil geçinecegiz’ oldu.

Parasizlik az gelir bile atesten gömlek haline geldi. ” dedi. Mevcut il baskani Çetinel kongre açilis konusmasinin devaminda para politikalarina da degindi. Il Baskani Çetinel, paranin degerini üretimin belirlediginin altini çizerek dolarin yükselmesinin ve ekonominin bu denli kötü gidisatinin nedeninin mevcut hükümetin denk bütçe yapmamasindan kaynakli oldugunu dile getirdi.

TÜRKLERI BORCA ESIR EDIN

Yeniden Refah Partisi Afyonkarahisar mevcut Il Baskani Gufran Çetinel, kongre açilis konusmasinin son kisminda üretimimizin artik tüketimi karsilamadigini belirtti. Tüketim ekonomisinin anlaminin borçlanarak disa bagimli hale gelmek oldugunu ifade etti.

Çetinel konusmasinda Merhum Milli Görüs Lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan’in sözlerini hatirlatarak “Türkleri issiz birakin aç birakin, borca esir edin, dininden uzaklastirin sözleri aklimiza gelmektedir.

Bu sistemi her çaga göre sekillendirip insanlari kölelestirmek için kullanmaktadirlar.

Bizler iktidara geldigimizde devlet ve kamu kurumlarimizin ilk isi denk bütçe yapmak olacaktir. Israfi önleyecegiz gelir garantili yap islet devret modellerinden vazgeçecegiz.

Her yil ek kaynak paketlerimizle hiçbir seye zam yapmadan 150 milyar dolar kaynak bulacagiz” diyerek kongrenin ilimize ve ülkemize hayirli olmasini diledi.

Yeniden Refah Partisi 2. Olagan Kongresine genel merkezden gelen Genel Baskan Yardimcisi ve Siyasi Isler Baskani Av. Bayram Sakartepe kongrenin final konusmasina Yeniden Refah Partisi Genel Baskani Dr. Fatih Erbakan’in Afyonkarahisar yönetimine güvendigini ifade ettigini ve onlara selamlarini ilettigini belirterek basladi. 6 Kasimda büyük kongrenin olduguna deginen Sakartepe, ülke genelinde il kongrelerini büyük bir yogunluk içerisinde yürüttüklerini söyledi. Açiklamalarinda mevcut iktidari sert bir üslupla elestiren Sakartepe, “Afyonkarahisar teskilatimiz kendi göbegini kesecek güçtedir demislerdir. Insallah kendisiyle birlikte kollarimizi sivayarak birlikte çalisacagiz. Yeniden Refah Partisi olarak basörtüsü basta olmak üzere temel hak ve hürriyetlerin, anayasal güvence altina alinmasini istiyoruz” diyerek son günlerde gündeme yeniden getirilen basörtüsü konusuyla alakali konustu.

BIR GECE DEGIL HER ZAMAN

Dis politikayla alakali olarak açiklamalarina devam eden Yeniden Refah Partisi Genel Baskan Yardimcisi Av. Bayram Sakartepe Kibris Baris Harekatina isaret ederek

“Bir gece degil her an ansizin gelip adalarimizda bayragimizi dalgalandiracagiz. Tüm dünyaya haykiriyoruz. 20 Temmuz 1974 Kibris Baris Harekatini unutmayin.

Parti marsimizda da ifade ettigimiz gibi ‘Yaptik, yine yapariz’. Insallah geçmiste Erbakan Hoca’mizin yapmis oldugu bayraklari alip çok daha yukariya tasiyacagiz.

Afyonkarahisar’a hangi sektörlerde, hangi sihirli dokunuslari yapacagimizin istisarelerini yaptik. Milli Görüs iktidarinda hep Afyonkarahisar’in yüzü güldü. Insallah Fatih Erbakan’in cumhurbaskanliginda ve Yeniden Refah Partisinin iktidarinda Afyonkarahisar’In tekrar yüzü gülecek.

Bunu partinin Afyonkarahisarli Genel Baskan Yardimcisi olarak söylüyorum. Iktidara haziriz, Allah’in izniyle geliyoruz.

Afyonkarahisar’dan çok iddiali bir cümle kuruyorum; Bundan sonra bizsiz hükümet kurulmayacak.

Bir gecede degil her an ansizin gelip adalarimizda bayragimizi dalgalandiracagiz” dedi.

LISTE SEKILLENDI

Yeniden Refah Partisi Afyonkarahisar 2. Olagan Kongresinde kurultay sonrasinda yapilan seçimde 227 üyeden 55 üyenin oyunu alan mevcut Afyonkarahisar Il Baskani Gufran Çetinel ve yönetim listesi yeniden seçildi. Yönetim Kurulu üyeleri sirasiyla su sekilde; Abdullah Okumus, Ali Küçükkartal, Bekir Tunç, Emir Ali Güzlek, Egemen Ayik, Fatih Aydogan, Ibrahim Gökçimen, Ismail Dane, Irfan Ölmez, hasan Bülbül, Nevzat Sarlak, Mehmet Ali Sarikaya, Murat Genç, Mehmet Arik, Metin Altin, Mustafa Ölker, Salih Sayir, Selahattin Ugur, Ramazan Kirbaç, Ramazan Yula, Tufan Yasik, yavuz Selim Gürbüz, Cem Kuskonar seçildiler. Disiplin Kuruluna ise Bekir Koçak, Cengiz Çevrim, Abdullah Balkan, Mehmet Emin Gördes ve Ramazan Türkaslan seçildi.

Genel Merkez delegesi olarak; Gufran Çetinel, Ali Küçükkartal, Selahattin Ugur, Fehmi Güray Çakir, Ibrahim Ileri, Turan Aslanbayrak, Abdullah Okumus, Salih Sayir, Ibrahim Gökçimen, Nazife Sarikaya, Kübra Dag ve Yavuz Selim Gürbüz seçildi.

Afyon HABERI


Perşembe 18.4 ° / 8 °
Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 13.8 ° / 6.8 °