Iscehisar Belediye Baskani Sahin, Yogun Çalismalar ve Temaslari ile 300 ton Sicak Asfalti Iscehisar'a Kazandirildi

Ak Parti Milletvekilimiz Sayin Ali Özkaya 'nin talimatlari ve Destekleri 300 ton sicak asfalt karisim malzemesinin bütün olarak aldik.

Gündem 5.10.2022 16:41:00 0
Iscehisar Belediye Baskani Sahin,  Yogun Çalismalar ve Temaslari ile 300 ton Sicak Asfalti Iscehisar

Iscehisar Belediye Baskani Sahin,  Yogun Çalismalar ve Temaslari ile 300 ton Sicak Asfalti Iscehisar'a Kazandirildi

Isehisar Belediye Baskani Ahmet SAHIN, Ankara Temaslar ve ziyaretlerde bulundu. TÜRK Petrol Uluslararasi Anonim Sirketi (TPIC) Satis Müdürü Mehmet Hilmi Atasoy’u ziyaret etti.
Baskan Sahin, Iscehisar  Ilçemizde gerçeklestirecek  sicak asfalt çalismalari öncesi TPIC Satis Müdürü Mehmet Hilmi Atasoy’u ziyaret ederek istisarelerde bulunduk.

Afyonkarahisar Ak Parti  Milletvekilimiz Ali Özkaya’nin destekleri ve talimatlari ile  ilçemizdeki sicak asfalt çalismalarinda kullanilmak üzere 300 ton sicak asfalt karisim malzemesinin  bütün olarak alindigini söyleyen Baskan Sahin;

" memleketimiz de belediye olarak Gerek Alt yapi gerekse Su kanalizasyon çalismalari ile birlikte Sehrin gelecege dönük Ana cadde ve Ara yollarin bakim onarim ve Asfaltlama çalismalarini en kisa zamanda bitirmek için gayret sarf ediyoruz.

Ankara Ziyaretlerimiz Kapsaminda Ilçemiz yollari nin Asfaltlanmasi için Degerli Ak Parti Milletvekilimiz Sayin Ali Özkaya 'nin talimatlari ve Destekleri 300 ton sicak asfalt karisim malzemesinin  bütün olarak aldik.
Degeri Milletvekilimiz Ali Özkaya 'ya Iscehisarli hemserilerimiz ve sahsim adina Tesekkür ediyorum.Insallah
  Kisa süre içerisinde ilçemizde çalismalara baslayarak her yeri sicak asfaltla kaplayacagiz.” dedi.

Afyon HABERI


Pazartesi 17.2 ° / 0.9 °
Salı 20.1 ° / 3.4 °
Çarşamba 22.4 ° / 7.6 °