Il Baskani Mehmet Kocacan, ilçe baskanlari ile parti binasinda bir araya geldi.

“Adim Adim 2023; ‘Köyüm Benim’ Sohbet Toplantilarina da önümüzdeki hafta itibari ile baslayacaklarini söyledi.

Siyaset 4.10.2022 13:50:45 0
Il Baskani Mehmet Kocacan, ilçe baskanlari ile parti binasinda bir araya geldi.

Milliyetçi Hareket Partisi Il Baskani Mehmet Kocacan, ilçe baskanlari ile parti binasinda bir araya geldi.

“2023’e Dogru: Aday Belli, Karar Net” Temali Açik Hava Toplantilari’nin 16 Ekim 2022 tarihinde Konya ili merkez olmak üzere Afyonkarahisar il teskilatinin tam kadro katilacagini belirten Baskan Kocacan, “Adim Adim 2023; ‘Köyüm Benim’ Sohbet Toplantilarina da önümüzdeki hafta itibari ile baslayacaklarini söyledi.

 

MHP Il Baskani Mehmet Kocacan baskanliginda il yönetim kurulu üyeleri ile birlikte, 18 ilçe baskaninin katilimiyla parti binasinda toplanti gerçeklestirdi. 2023 seçimlerinin önemine deginen Baskan Kocacan, “Cumhuriyet’in 100. yildönümünü idrak edecegimiz 2023 yilinda yapilacak olan Cumhurbaskani ve Milletvekili Genel Seçimleri için bütün siyasi birikim ve imkânlarimizi zafer hedefiyle seferber ettik.

Partimizin bu baglamdaki seçim hazirliklari sadece tanitma, aydinlatma ve anlatma çalismalarindan ibaret degil; ayni zamanda genis bir gönül seferberligi tarzinda sürmektedir. 2023 Seçimlerinin; Türkiye’de siyasi hayatin alacagi vaziyet açisindan oldugu kadar, dünya tarihi ve küresel gelismelerin seyri açisindan da tasidigi önem ortadadir.

Türkiye, artik küresel ve bölgesel bir aktördür.

Bu hakikatler karsisinda, millî mutabakata dayali

Cumhur Ittifakinin 2023 Seçimlerinde zafere ulasmasi bir zaruret olmustur. O bakimdan MHP, her seçim döneminden daha büyük heyecan ve coskuyla, daha kavi bir imanla seçim çalismalarini yürütmektedir

. Bu çerçevede; 16 Ekim 2022 tarihinde Konya ilimiz merkez olmak üzere “Afyonkarahisar, Karaman, Isparta, Burdur” il teskilatlarimizin destekleyecegi “2023’e Dogru: Aday Belli, Karar Net” Temali Açik Hava Toplantimizi gerçeklestirecegiz.

Afyonkarahisar teskilati olarak Konya ilinde düzenlenecek olan mitinge tam kadro ve coskulu bir sekilde katilim saglayacagiz”

 

“6’li masanin karanlik yüzünü milletimize israrla, sabirla anlatacagiz”

 “Adim Adim 2023; ‘Köyüm Benim’ Sohbet Toplantilari” hakkinda da ilçe baskanlarina bilgiler veren Baskan Kocacan,”Gayemiz; Saha çalismalarini köylerimize kadar genisleterek ulasilmadik kimse birakmamak, Partimizle Cumhur Ittifakinin 2023 ve sonrasina dönük vizyon ve misyonunu vatandaslarimizla paylasmak, Türkiye’yi çiktigi aydinlik yoldan döndürmek ve kutlu yürüyüsten vazgeçirmek isteyen 6’li masanin karanlik yüzünü milletimize israrla, sabirla anlatmaktir. “Adim Adim 2023; ‘Köyüm Benim’ Sohbet Toplantilarimiz önümüzdeki hafta itibariyle baslayacaktir” dedi.

 

Afyon HABERI


Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °
Çarşamba 21.9 ° / 9.2 °