Gönül Dostlari istisare Toplantisi Düzenledi.

Gönül Dostlari Dernegi Yönetim Kurulu Baskani Yildiz Deger konusmasinda, dernegin bu zamana kadar yaptigi faaliyetlerini özetledi.

Yasam 2.10.2022 15:12:36 0
Gönül Dostlari istisare Toplantisi Düzenledi.

Gönül Dostlari kahvaltida bir araya geldi
Gönül Dostlari Yardimlasma ve Dayanisma Dernegi üyeleri bu zamana kadar yaptiklari çalismalarin  degerlendirmesini yapmak üzere toplandi. Özel bir kafe de bir araya gelen Dernek üyeleri ve basin mensuplarindan olusan grup, hep birlikte kahvalti yapti.

Dernegin Baskan Yardimcisi Ismail Ögeday kisa bir konusma yaparak, katilimcilara hitaben hos geldiniz dedi.

Daha sonra Gönül Dostlari Dernegi Yönetim Kurulu Baskani Yildiz Deger konusmasinda, dernegin bu zamana kadar yaptigi faaliyetlerini özetledi.

Baskan Deger konusmasinda
Bu zamana kadar bes yüzün üzerinde tekerlekli sandalye, üç akülü araç, yaklasik 1000 gida kolisi, ihtiyaç sahibi ailelere kiyafet ve esya yardimi, engellilere askerlik yaptirma, asure etkinlikleri, piknik ve gezi programlari, evlenecek genç kizlara çeyiz, gelinlik ve nisanlik yardimlari,

çok sayida küçükbas hayvan kesilerek ihtiyaç sahiplerine et olarak dagitilmasi ve nakdi yardimlardan bahsederek, katilimcilara dernek üyelerine ve basin mensuplarina tesekkür etti. Ardindan fiir beyan etmek ve katki sunmak adina çok sayida dernek üyesi dernegin çalismalarini takdir ederek konustu.

Son olarak toplu fotograf çekiminin ardindan program sona erdirildi.

Afyon HABERI


Cuma 21.5 ° / 7.4 °
Cumartesi 17.6 ° / 5.7 °
Pazar 18.7 ° / 3.8 °