Afyonkarahisar'da AK Parti ailemiz her geçen gün büyüyor

Cumhurbaskanimizin isaret ettigi hedefler için emin adimlarla yolumuza devam ediyoruz.

Siyaset 2.10.2022 13:21:00 0
Afyonkarahisar

Afyonkarahisar'da AK Parti ailemiz her geçen gün büyüyor 

 AK Parti Afyonkarahisar teskilatlari 7'den 70'e hafta sonunu sahada geçirdi. Ve çalismalarina yogunluk veren AK Parti teskilatlari on binlerce üyeye yenilerini dahil etmenin sevincini yasadi.

AK Parti Afyonkarahisar Il Baskani Hüseyin Ceylan Uluçay yaptigi açiklamada  "Ülkemizi 2023 hedeflerine tasimak için yeni üyelerimiz ile birlikte çiktigimiz yolda hedefimiz kizil elmadir" dedi. 

AK Parti ailesi Afyonkarahisar'da gün geçtikçe büyüyor. Hafta sonu yüzlerce vatandas AK Parti. ailesine katildi. AK Parti Il Baskani Hüseyin Ceylan Uluçay'in talimatlariyla sahaya inen teskilatlar vatandaslarin yogun ilgisi ile karsilasti. Merkez ilçe basta olmak üzere 18 ilçede yapilan çalismalarda çok sayida vatandas AK Parti ailesine katildi.

Çalisma hakkinda bilgi veren AK Parti Il Baskani Hüseyin Ceylan Uluçay, "Tüm Türkiye'de milyonlarca üyesi bulunan dünyanin en büyük sivil toplum örgütü olma özelligine sahip Adalet ve Kalkinma Partisi Afyonkarahisar'da her geçen gün büyüyor.

Sehrimizde Cumhurbaskanimiz ve Genel Baskanimiz Sayin Recep Tayyip Erdogan'a olan ilgi beklenenin de çok çok üzerindedir

Bu teveccüh ile bizler de tüm teskilatlarimizda 18 ilçemiz de ilçe baskanlarimizla, belediye baskanlarimizla ilçe yönetimlerimizle, belediye meclis üyelerimiz ve il genel meclis üyelerimiz ile birlikte Cumartesi ve Pazar günü sahaya inerek üye çalismasi yaptik. 
Afyonkarahisar'da on binlerce üyemizle Genel Baskanimiz, Cumhurbaskanimiz Sn Recep Tayyip Erdogan'in isaret ettigi hedefler için emin adimlarla yolumuza devam ediyoruz.
Ülkemizi 2023 hedeflerine tasimak için yeni üyelerimiz ile birlikte çiktigimiz yolda hedefimiz Kizil Elmadir.

Ben yeni üyelerimize dünyanin en büyük sivil toplum kurulusu olan AK Partimize milletin sesine hos geldiniz diyor, hayirli olmasini temenni ediyorum" dedi.

Afyon HABERI


Pazar 24.9 ° / 8.6 °
Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °