BELEDIYE BASKANI ESREFPASA MAHALLESI'NDE ZIYARETLERDE BULUNDU.

Zeybek Baskan, ihtiyaçlara hizla yanit verilecegini ifade etti. Vatandaslarimizin ve çocuklarimizin Baskanimiza ilgisi oldukça yogundu.

Gündem 1.10.2022 14:09:48 0
BELEDIYE BASKANI ESREFPASA MAHALLESI

ZEYBEK BASKAN ESREFPASA MAHALLESI'NDE

Belediye Baskanimiz Mehmet Zeybek, Esrefpasa Mahallesi'nde hemsehrileri ile bulustu. Mahallede yapilan çalismalari inceleyen Baskanimiz talep ve önerileri de dinledi.

Zeybek Baskan, mahalle ziyaretlerine devam ediyor. Esrefpasa Mahallesi ziyareti kapsaminda Muhtar Ramazan Dogankaya ve hemsehrileri ile bulusan Baskanimiz Mehmet Zeybek, belediye çalismalariyla ilgili fikir alisverisinde bulundu.

Baskanimiza ziyarette Milletvekilimiz Ibrahim Yurdunuseven, Merkez Ilçe Baskani Ziya Coskun Karadeniz, Il Gençlik Kollari Baskani Ethem Karahan ve Muhtar Ramazan Dogankaya eslik etti.

Talep ve önerileri yerinde dinleyip çözümler üreten Zeybek Baskan, ihtiyaçlara hizla yanit verilecegini ifade etti. Vatandaslarimizin ve çocuklarimizin Baskanimiza ilgisi oldukça yogundu.

Çocuklarin sevgisi ve ilgisi ile karsilanan Baskanimiz onlara çesitli hediyeler verdi. Hemsehrileri ile hemhal olan Zeybek Baskan yerinde tespit yerinde çözüm anlayisi ile ziyaretlerine devam edecegini tüm sorunlarin hizmet ve çalismalarla ortadan kaldirildigini belirtti.

YERINDE TESPIT YERINDE ÇÖZÜM

Çalismalar hakkinda mahalle sakinlerine bilgi vererek hatira fotograflari çekinen Baskanimiz konuya iliskin açiklamasinda; Cuma ziyaretimizi bu hafta Esrefpasa mahallemizde gerçeklestirdik. Hemsehrilerimizle hasbihal ettik, mahallemizin eksikliklerini kontrol ederek, yerinde inceledik. Ziyaretlerimiz her hafta oldugu gibi bundan sonra da devam edecek dedi.

Vekilimiz Ibrahim Yurdunuseven ise Yerinde tespit ve yerinde çözümün adresi bu hafta Esrefpasa. Baskanimizin gerekli talimatlari ilgili birimlere verdi. Insanlarin yüzü güldükçe bizler memnun oluyoruz. 20223 seçiminde de vatandaslarimiza güveniyoruz. Vatandaslarimizin memnuniyeti bizleri de memnun ediyor.

Bizlerde ziyaretlerinde Baskanina destek çikiyoruz.

Tesekkür ediyorum diye konustu. 

Muhtar Dogankaya ise Baskanimiz Mehmet Zeybek ve ekibine tesekkür ederek hizmetlerden duydugu memnuniyeti ifade etti.

FATIH SEMT PAZARINA ZIYARET

Belediye Baskan Mehmet Zeybek ve beraberindeki heyet mahalle ziyareti ardindan Fatih Semt Pazarinda esnaflar ve vatandaslar ile bir araya geldi.

Her zaman esnaflarin yaninda olmayi sürdüren Baskan hayirli ve bol kazanç temennisinde bulunarak tezgâhlari tek tek dolasti, hemsehrileri ile selamlasti. Oldukça renkli ve samimi görüntülerin ortaya çiktigi ziyarette esnaflarimiza sahip çikmaya onlarla birlikte omuz omuza yürümeye devam edecegiz mesaji verildi. Baskanimiz gezisinde vatandaslardan ve esnaflardan gelen fotograf çekinme talebini de geri çevirmedi. Yogun teveccüh ile karsilanan

Zeybek Baskan Afyonkarahisar için çalismaya devam edecegiz dedi.

 

Afyon HABERI


Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °
Çarşamba 21.9 ° / 9.2 °