“ALLAH’A SÜKÜR HEYBEMIZ DOLU DÖNÜYORUZ”

AK Parti Afyonkarahisar Il Baskani Hüseyin Ceylan Uluçay dün Ankara’da Milletvekili Ali Özkaya ile birlikte bazi bakanlik ve genel müdürleri ziyaret etti.

Siyaset 29.09.2022 10:23:00 0
“ALLAH’A SÜKÜR HEYBEMIZ DOLU DÖNÜYORUZ”

“ALLAH’A SÜKÜR HEYBEMIZ DOLU DÖNÜYORUZ”

AK Parti Afyonkarahisar Il Baskani Hüseyin Ceylan Uluçay dün Ankara’da Milletvekili Ali Özkaya ile birlikte bazi bakanlik ve genel müdürleri ziyaret etti.

Ziyaret sonunda bir açiklama yana Baskan Uluçay “Heybemiz dolu dönüyoruz” dedi.

Özkaya ise sehrimize adina yapilacak her iste kapi kapi dolasmaya hazirim” diye konustu.

 

AK Parti Afyonkarahisar Il Baskani Hüseyin Ceylan Uluçay dün Ankara’da Milletvekili Ali Özkaya ile birlikte Tarim ve Orman Bakan Yardimcisi Nihat Pakdil'i, Ilbank Genel Müdürü Yusuf Büyük'ü, TPIC Petrol ve Gaz Ticareti Müdürü Mehmet Hilmi Atasoy ve TPAO'da Yönetim Kurulu üyesi Edip Müyesseroglu'nu ziyaret etti.

 

“Heybemiz dolu dönüyoruz”

Baskan Uluçay konusmasinda “Dün milletvekilimiz Ali Özkaya ile birlikte Ankara ziyaretimiz kapsaminda Tarim ve Orman Bakan Yardimcimiz Nihat Pakdil'i, Il Bank Genel müdürü Yusuf Büyük’ü ve TPIC Petrol ve Gaz Ticareti Müdürü Mehmet Hilmi Atasoy ile Türkiye Petrolleri Anonim Ortakligi Yönetim Kurulu Üyesi Edip Müyesseroglu'nu ziyaret ederek ilimizin taleplerini ilettik.

Özellikle Türkiye Petrollerinde belediyelerimizin asfalt malzemesi olan bitün taleplerini ilettik.

Tabii onunla birlikte çiftçilerimizin taleplerini Tarim Orman Bakan Yardimcimiza ilettik. Sahada gördügümüz ne varsa yapilmasi gereken raporlayip teslim ettik.

Tabii belediyelerimizin kredi talepleri oluyor. Bununla ilgili de bu talepler dogrultusunda Il Bank Genel Müdürü Yusuf Büyük'ü ziyaret ettik.

Dosyalarimizi teslim ettik. Allah'in izniyle heybemiz dolu dönüyoruz” dedi.

 

“Sehrimize katki için bakanlik bakanlik dolasmaya hazirim”

 

“Sehrimizin 18 ilçesi, bu ilçelerimize bagli köy ve kasabalarimizin her talebini Il Baskanimizin raporlari ile birlikte aldik” diyen Milletvekili Ali Özkaya da “Ilgili bakanliklar ve genel müdürlüklerle paylasiyor ve hamdolsun gerekli destegi de fazlasiyla görüyoruz

. Bu noktada bize kapilarini her daim açik tutan genel müdürlerimize, bakanlarimiza çok tesekkür ediyorum.

Sehrimiz adina yapilmasi gereken ne varsa kapi kapi, bakanlik bakanlik dolasmaya her daim hazir oldugumuzu ifade etmek istiyorum” diye konustu.

 

Ziyarete Afyonkarahisar Belediye Baskani Mehmet Zeybek, AK Parti ilçe baskanlari, ilçe belediye baskanlari, Il Genel Meclis üyeleri de katildi.

Afyon HABERI


Cumartesi 24.7 ° / 6.9 °
Pazar 24.9 ° / 8.6 °
Pazartesi 22.4 ° / 8 °