Milletvekili Özkaya açiklamalarda Bulundu

Milletvekili Av. Ali ÖZKAYA geçtigimiz aylarda Çay ve Sultandagi ilçeleri basta olmak üzere ilimizde yasanan zirai don sebebiyle açiklamalarda bulundu.

Gündem 28.09.2022 18:19:00 0
Milletvekili Özkaya açiklamalarda Bulundu

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. Ali ÖZKAYA geçtigimiz aylarda Çay ve Sultandagi ilçeleri basta olmak üzere ilimizde yasanan zirai don sebebiyle açiklamalarda bulundu.

Milletvekili Özkaya açiklamasinda “Çay ve Sultandagi ilçelerimiz basta olmak üzere ilimizde meydana zirai don sebebiyle zarar gören kiraz üreticilerimize Sayin Cumhurbaskanimiz tarafindan 20 Milyon TL destek paketi açiklanmisti. Insaallah Çarsamba günü 18.00 den itibaren baslamak üzere tarim il müdürlügü tarafindan hesaplanan zarara göre belirlenen miktarlar çiftçilerimizin hesaplarina aktarilmaya baslanacak ve önümüzdeki günler içerisinde de islemleri tamamlanacak.

Buradan bir kez daha tüm çiftçilerimize ve üreticilerimize hayirli ugurlu olsun diyorum.

Her daim Afyonkarahisarli çiftçilerimizin ve üreticilerimizin yaninda olan Sayin Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan basta olmak üzere Tarim ve Orman Bakanimiz Prof. Dr. Vahit Kirisci’ye ve emegi geçen herkese göstermis olduklari yakin ilgi nedeniyle Afyonkarahisarli hemsehrilerimiz adina tesekkür ederim.” Dedi.

 

Afyon HABERI


Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °
Çarşamba 21.9 ° / 9.2 °