Bolvadin OSB’ye Yeni Yatirim

Afyonkarahisar Bolvadin Organize Sanayi Bölgesinde 2022 yilinda imzalanan sözlesmeler ile yapilan tahsisler yatirima dönüsmeye basladi.

Ekonomi 28.09.2022 18:16:52 0
Bolvadin OSB’ye Yeni Yatirim

Bolvadin OSB’ye Yeni Yatirim

Afyonkarahisar Bolvadin Organize Sanayi Bölgesinde 2022 yilinda imzalanan sözlesmeler ile yapilan tahsisler yatirima dönüsmeye basladi.

Tahsis islemleri tamamlanan firmalar gerekli prosedür ve izinlerini tamamladiktan sonra fabrikalarinin temel atma asamasina geçtiler.

Çevreye duyarli temiz geri dönüsüm alaninda faaliyet gösterecek olan Argem Geri Kazanim (Endüstri Makine Nakliye Ith. Ihr. San. Tic. Ltd. Sti) sirketinin Afyonkarahisar Bolvadin Organize Sanayi Bölgesinde Alüminyum Granül Imalati yapacagi fabrika binasinin temel atma töreni bugün gerçeklestirildi. 10 Milyon TL bütçeli yatirimin tamamlanmasi ile birlikte toplam 35 vatandasa istihdam imkâni saglanacak.

Temel Atma Törenine Kaymakami Taner Bolat, Bolvadin Ticaret ve Sanayi Odasi Baskani Ugur Fidan, Yatirimci sirket yetkilileri ile birlikte kurum amirleri katildi.

Uzunca Bir süredir Beklenen Müjdeydi

Törende konusan Bolvadin Kaymakami Taner Bolat “Her alanda oldugu gibi Bolvadin OSB’nin gelismesinde de Valiligimizin destegini her an gördük.

Bu hafta Sayin Valimiz Doç. Dr. Kübra Güran Yigitbasi’nin baskanliginda yapilan OSB Koordinasyon toplantisinda Valimiz yatirimcilara her türlü destegin verilecegini belirtti ve bizlere destek oldu.

Ilçemiz ve yatirimcilarimiz adina Sayin Valimize, yatirimi sehrimize kazandiran Yakup Akbudak’a çok tesekkür ediyoruz.

Bu fabrikalarin insaat çalismalarina baslamasi ve üretime adim atmalari Bolvadin halki tarafindan uzunca bir süredir beklenen bir müjdeydi.

Insallah bu yil içinde sözlesme imzalanan diger yatirimcilarimiz da temel atmaya baslayacaklar. Hem ilçemize hem yatirimcilara hayirli olsun” dedi.

 

Afyon HABERI


Salı 20.1 ° / 3.4 °
Çarşamba 22.4 ° / 7.6 °
Perşembe 21.8 ° / 10.8 °