Oglunun Sehit oldugu yerde Gözyaslarini Tutamadi.

Sehidimizin sehit oldugu tarihte bölgenin güvenligi alinarak gidip gelmesi için tüm hazirliklar yapildi. Jandarma Tarafindan Uçak biledi alindi.

Yasam 28.09.2022 09:44:22 0
Oglunun Sehit oldugu yerde Gözyaslarini Tutamadi.

28.09.2015 Tarihinde Hakkari Çukurca Kirsalinda BTÖ Mensubu Teröristler ile Mücadele Esnasinda EYP Patlamasi Sehit Olan Dinar Ilçesi Akçaköy Nüfusuna Kayitli Sehidimiz Sehit Uzm.J.Çvs. Izzet TASBAS'in Elleri Öpülesi Annesi Sehit Annesi Saliha Tasbas 7 yil önce oglunun sehadet tarihinde sehit oldugu yere Hakkari Çukurca ya olayin gerçeklestigi yere gitti.
Konu ile açiklama yapan Türkiye Harp Malulü Gaziler Sehit Dul ve Yetimleri Dernegi Afyonkarahisar Sube Baskani Ismail Kumartasli 
"Saliha anneniz uzun zamandir oglunun sehit oldugu yeri görmek istedigini,gitmek istedigini bana söylüyordu

..Ilk basta acilari tazelenir,üzülür düsüncesi ile müracati geciktirdim

.Sonra Israr ile gitmek istedigini söyleyince direk Jandarma Genel Komutanimiz Org. Arif ÇETIN e annemizin adina bir mektup yazdim.
Komutanimiz hemen talimatlarini verdi.

Sehidimizin sehit oldugu tarihte bölgenin güvenligi alinarak gidip gelmesi için tüm hazirliklar yapildi.Jandarma Tarafindan Uçak biledi alindi.

Afyon il Jandarma komutanligin tarafindan özel araç ile Hava alanina götürüldü

. Hakkari'de komutanlarimiz karsiladi ve güvenlik önlemleri içinde annemiz patlamanin oldugu yeri ziyaret etti.
Duygusal anlar yasandi annemiz halen bölgede emegi geçen basta jandarma genel komutanimiz Org.Arif ÇETIN olmak üzere tüm komutanlarimiza tesekkür ederim"  dedi.

Afyon HABERI


Cumartesi 17.6 ° / 5.7 °
Pazar 18.7 ° / 3.8 °
Pazartesi 20.8 ° / 6 °