“ISTIFA YOK, AKSINE ÜYE OLMAK ISTEYEN IS INSANI SAYISI ARTTI”

Baskan Islek yaptigi açiklama bu tür iddialarin manidar oldugunun altini çizdi.

Gündem 27.09.2022 14:38:36 0
“ISTIFA YOK, AKSINE ÜYE OLMAK ISTEYEN IS INSANI SAYISI ARTTI”

MÜSIAD Afyonkarahisar Sube Baskani Ercan Islek, kamuoyunda yer alan istifa iddialarina yönelik basin açiklamasi gerçeklestirerek, “Dernegimizden herhangi bir istifa olmamis, aksine üye olmak isteyen is insani sayisi daha da artmistir” dedi. 
Islek, ATSO seçimlerine kisa bir süre kala bazi basin yayin organlarinda çikan asilsiz haberleri mesnetsiz ve dayanaksiz olarak nitelendirdi.

Baskan Islek yaptigi açiklama bu tür iddialarin manidar oldugunun altini çizdi.
Baskan Ercan Islek: “1990 yilinda kurulan MÜSIAD, 13 bini asan üye sayisi, 60 bine yakin isletme, 2 milyonu asan istihdam gücü, yurt içi 84, yurt disi 81 ülkede toplam 165 irtibat noktasi ile Türkiye'nin en büyük sermaye platformudur

. MÜSIAD Afyonkarahisar Subesi olarak, üyelerimizle yapmis oldugumuz istisare sonucunda bir is dünyasi Sivil Toplum Kurulusu olarak üretimin, ihracatin ve istihdamin arttirilmasi için çok önemli nokta olarak gördügümüz Afyonkarahisar Ticaret Odasinin seçimlerinde degisimden yana oldugumuzu kamuoyu ile paylastik. Afyonkarahisar Ticaret Odasi seçim sürecini sadece hizmet yarisi olarak gördük, kimseyi ötekilestirmeden birlik ruhu içerisinde, Sehrimize katki saglama bilinciyle süreci götürdük.

Bu çerçevede MÜSIAD Afyonkarahisar üyelerinden bazi arkadaslarimizin demokratik haklarini kullanarak farkli listelerde seçimlere girme karari alabilmeleri bu sürecin sonucudur. Yasanan gelismeler üzerine bazi basin yayin organlarinda yer alan asilsiz haberler, mesnetsiz ve dayanaksiz iddialar hem kurumumuz hem de üyelerimize yönelik iyi niyetli olarak nitelendirilemeyecek bir tablo ortaya çikarmaktadir.

Seçime 1 hafta kala böyle iddialarin ortaya atilmis olmasi manidardir. MÜSIAD Afyonkarahisar Subesi olarak, gerek seçim çalismalari öncesi gerekse bu süreçte, dernegimizden herhangi bir istifa olmamis, aksine üye olmak isteyen is insani sayisi daha da artmistir.

Türkiye’nin en büyük sermaye platformu MÜSIAD, subelerinde Is Dünyasi ile ilgili gelismelerde, seçimlerde söz sahibi olmasi, taraf olmasi kurulus amacina yönelik bir adimdir.

Bu vesileyle, basin yayin organlarinda yer alan içeriklerin asilsiz oldugunu, konuyla ilgili gerekli yasal süreçlerin isletilecegini paylasmak isteriz.” diyerek sözlerini noktaladi.

Afyon HABERI


Salı 20.1 ° / 3.4 °
Çarşamba 22.4 ° / 7.6 °
Perşembe 21.8 ° / 10.8 °