AFYONKARAHISAR'DA ILK KAFILE ÇANAKKALE GEZISI IÇIN YOLA ÇIKTI

Çanakkale’ye düzenlenen geziler 2022-2023 Egitim Ögretim yilinin baslamasiyla birlikte yeniden basladi.

Gündem 27.09.2022 10:30:00 0
AFYONKARAHISAR

Afyonkarahisar Belediyesi, gençlerimizi Çanakkale’de bulusturmaya devam ediyor. Zaferin kazanildigi topraklar olan Afyonkarahisar’dan Sehitler diyari Çanakkale’ye düzenlenen geziler 2022-2023 Egitim Ögretim yilinin baslamasiyla birlikte yeniden basladi.

Recep Tayyip Erdogan Anadolu Lisesi Ögrencilerinden olusan ekip, Çanakkale’ye gitmek için yola çikti.

Zaferin 100. Yili dolayisiyla ‘“Gençlik Gelecegimizdir” projesi kapsaminda Afyonkarahisar Belediyesi ile Il Milli Egitim Müdürlügü arasinda protokol imzalanmisti.

Belediye Baskani Mehmet Zeybek gezi programlarinin önemine dikkat çekerek, “2022-2023 Egitim Ögrenim sezonunun açilmasiyla birlikte Çanakkale gezilerimizi baslatmis bulunuyoruz. Gençlerimiz bu geziler sayesinde birçok tarihi, kültürel ve cografi zenginlikleri görüyor,

Çanakkale’yi yakindan tanima firsati yakaliyor.

 Tek gayemiz, gelecek nesillerimizin tarihini bilerek yasamasini saglamak.

Egitime destek kampanyalarimiza devam ediyoruz, bu nedenle milli ve manevi duygularin gelismesi için Çanakkale gezisi düzenliyoruz.

Bu vatanin nasil kazanildigini, ecdadin zor sartlarda zafer kazandigini bire bir yerinde görmeleri için gençlerimizi Çanakkale’ye götürüyoruz.Tüm giderlerin Belediyemiz tarafindan karsilandigi bu proje ile ögrencilerimizin o duygulari yerinde yasamasini sagliyoruz.

Her zaman egitime ve ögrencilerimize destek vermeye devam edecegiz, gençlerimiz için kültürel faaliyetler yapmayi sürdürecegiz” diye konustu.

Afyonkarahisar Recep Tayyip Erdogan Anadolu Lisesi Okul Müdürü Erkan Göktas ise böylesi güzel bir projenin içinde yer almaktan büyük mutluluk duyduklarini söyleyerek basta Belediye Baskanimiz Mehmet Zeybek olmak üzere emegi geçen herkese tesekkür etti.

Okul Müdürü Erkan Göktas; “ Çanakkale ziyaretimizin ardindan Belediye Baskanimizi kariyer günleri kapsaminda okulumuza davet etmek istiyorum

. Bu gençler gelecegimizin mimarlari olacaklar.

Biz egitimciler olarak ögrencilerimizi en iyi yetistirmek için elimizden gelenin fazlasini yapiyoruz” diye konustu.

Afyon HABERI


Cumartesi 24.7 ° / 6.9 °
Pazar 24.9 ° / 8.6 °
Pazartesi 22.4 ° / 8 °