Afyonkarahisar Belediyesinden Üst Yapi Atagi.

Afyonkarahisar Belediyesi tarafindan sehrimizin pek çok mahallesi ve noktasinda kaldirim yenileme ve bakim çalismalari baslatildi.

Gündem 26.09.2022 09:52:00 0
Afyonkarahisar Belediyesinden Üst Yapi Atagi.

Afyonkarahisar Belediyesinden Üst Yapi Atagi.

Afyonkarahisar Belediyesi tarafindan sehrimizin pek çok mahallesi ve noktasinda kaldirim yenileme ve bakim çalismalari baslatildi.

Muhtelif bölgelerde onlarca noktada yürütülen yol ve kaldirim tamirat çalismalari yogun bir çalisma temposu ile devam ettiriliyor.

Belediye Baskani Mehmet Zeybek’in talimati ile ekiplerimiz olusan bozulma ve ortaya çikan kötü görüntüleri gidermek, vatandaslarin yol ve kaldirimlari rahat kullanabilmeleri için çalisma baslatti.

Kentin dört bir kösesindeki çalismalarini sürdüren Fen Isleri Müdürlügü ekipleri, birçok mahallede kaldirim ve yaya alanlarinda kilit parke tasi çalismalarini yerine getiriyor.

Vatandaslarimizin daha rahat ulasim hizmeti almalari amaciyla gerçeklestirilen çalismalarda yol ve kaldirimlardaki kötü görüntüye neden olan noktalarda da çalismalar yapiliyor. Ekipler es zamanli olarak çesitli noktalarda çalisma yürütüyor.

Cumhuriyet Mahallesi, Hoca Ahmet Yesevi, Kasimpasa, Veysel Karani, Erenler, Adnan Menderes Bulvari, Ataköy mahallerinde baslayan çalismalar ile birlikte sehrimizin farkli noktalarinda kaldirimlar yenilenen yüzü ile vatandaslarimiza hizmet veriyor

. Ismail Köy, Çakirköy, Demirçevre Mahallesi, Sadikbey, Kislacik, Fatih, Nazmi Saatçi, Maresal Fevzi Çakmak, Selçuklu, Hasan Karaagaç, Esrefpasa ve Taci Ahmet Mahallelerinde de çalismalar önümüzdeki günlerde baslayacak.

Planlamalar dâhilinde kendi tesisimizde ürettigimiz toplamda 130.000 metrekare parke tasi yollarimizi süsleyecek

Vatandaslarimizin talepleri ve ekipler tarafindan belirlenen bölgelerde kaldirim yenileme çalismalari yil boyunca devam edecek.

KALDIRIMLAR YENILENIYOR

Temel belediyecilik hizmetlerini aksatmadan yerine getirmeye gayret gösterdiklerini belirten Belediye Baskani Mehmet Zeybek “Sokaklarimizda, parklarimizda ve talep gelen noktalarda deforme olmus kaldirimlari yeniliyoruz.

Sehrimizde kendi üretimimiz olan taslari kullanarak belediye bütçemize de katki saglamis oluyoruz. Amacimiz sehrimizin görünümünü yenilemek, yeni bir çehre olusturmak. Islevini kaybetmis kaldirimlari yeni parke taslar ile degistirerek güzel bir dönüsüme imza atmak.

Ekiplerimize çalismalarinda kolaylik diliyorum” diye konustu.

Afyon HABERI


Pazar 12.2 ° / 3.7 °
Pazartesi 17.2 ° / 0.9 °
Salı 20.1 ° / 3.4 °