Taytak ve Ekibi Emir Murat Özdilek Uygulama Otelini ziyaret ettiler

Ben burada öncelikle özverili bir sekilde çalisan ögretmenlerimize tesekkür ediyorum.

Gündem 25.09.2022 13:51:08 0
Taytak ve Ekibi Emir Murat Özdilek Uygulama Otelini ziyaret ettiler

Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, Emir Murat Özdilek Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uygulama Oteli’ni ziyaret ederek ögrencilerle sohbet etti. Milletvekili Taytak, okulda ögrencilerin hem egitim hemde hayata hazirlanis noktasinda önemli bir hizmet verildigini söyledi.

 

MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, Afyonkarahsar ziyaretleri kapsaminda ilk olarak geçtigimiz günlerde MHP Ilçe Baskan Yardimcisi Ahmet Yidirim’in vefat eden babasi için okunan mevlit’e katildi.

Taytak’a Il Baskani Mehmet Kocacan ve Il Yönetim Kurulu Üyeleri, Merkez Ilçe Baskani Fevzi Kartal ve Ilçe Yönetim Kurulu Üyeleri eslik etti.

 

Emir Murat Özdilek Uygulama Otelini ziyaret edildi

Milletvekili Taytak daha sonra Emir Murat Özdilek Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uygulama Oteli’ni ziyaret etti. Okul Müdürü Sami Solmaz ve ögretmenler tarafindan karsilanan Taytak, uygulama otelini gezdi.

Okul Müdürü Solmaz otel hakkinda bilgiler verdi. Otele sehir disinda gelen misafirlerle de sohbet eden Taytak, Afyonkarahisar’in güzelliklerinden bahsetti.

 

200 bin TL’lik ek ödenek için Milletvekili Taytak’a tesekkür ettiler

Buradan Emir Murat Özdilek Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine geçen Milletvekili Taytak, ögretmenler odasinda ögretmenlerle bir süre sohbet etti. Kendisinin de teknik ögretmenlik görevi yaptigini vurgulayan Taytak, ögretmenligin kutsal bir meslek oldugunu ifade etti. Ögrencilerle de bulusan Taytak ögrencilere tavsiyelerde bulundu

. Okul Müdürü ve ögretmenler, bakanliktan okulun ihtiyaçlarinin karsilanmasi için 200 bin TL’lik ek ödenek çikmasini saglayan Milletvekili Taytak’a tesekkür etti. Ziyaretlerinden duydugu memnuniyeti dile getiren Okul Müdürü Sami Solmaz, “Vekilimizin ziyaretlerinden dolayi çok tesekkür ediyorum.

Okulumuza vermis oldugunuz desteklerden dolayi da tesekkür ediyorum.

Okulumuzda 33 ögretmen ve 460 ögrenci var. 460 ögrencinin yaklasik 300’e yakini diger illerden gelerek egitim almaktadir” diye konustu.

 

Taytak, “Ögrencilerimiz burada hayata hazirlaniyor”

Okulun Afyonkarahisar için öneminden bahseden Taytak,  “Emir Murat Özdilek Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde ögrencilerimizin hem egitim hemde hayata hazirlanis noktasinda önemli bir egitim veriliyor.

Ögrencilerimizin burada uygulamali egitim görmesi ve otellerimize ara eleman yetistirmesi noktasinda önemli bir hizmet vermektedir.

Ben burada öncelikle özverili bir sekilde çalisan ögretmenlerimize tesekkür ediyorum.

Okul müdürümüzü ve yönetici arkadaslarimizi tebrik ediyorum” dedi.

Afyon HABERI


Cumartesi 24.7 ° / 6.9 °
Pazar 24.9 ° / 8.6 °
Pazartesi 22.4 ° / 8 °