TBMM Anayasa Komisyonu Baskan Vekili Ali Özkaya ziyaretlerine araliksiz devam ediyor.

Bu haftaki ziyaretlerine Dinar ve Kizilören ilçelerinden baslayan Milletvekili Özkaya, 1 günde Dinar ve Kizilören’de 16 program gerçeklestirdi

Gündem 25.09.2022 11:25:10 0
TBMM Anayasa Komisyonu Baskan Vekili  Ali Özkaya ziyaretlerine araliksiz devam ediyor.

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili ve TBMM Anayasa Komisyonu Baskan Vekili  Ali Özkaya ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor. 
“  ”
Bu haftaki ziyaretlerine Dinar ve Kizilören ilçelerinden baslayan Milletvekili Özkaya, 1 günde Dinar ve Kizilören’de 16 program gerçeklestirdi

. Dinar ve Kizilören’de köylerde vatandaslarla bir araya gelerek, vatandaslarin istek ve taleplerini dinleyen Milletvekili Özkaya, sorunlara yerinde çözüm üreterek, “az laf, çok is” dedi.

Ziyaretlerine iliskin açiklamalarda bulunan Milletvekili Özkaya, “Dinar ve Kizilören ilçelerimizde köy, köy gezerek vatandaslarimiz ile kucaklasiyoruz.

Güne parti binamizda vatandaslarimizin taleplerini dinleyerek basladik, akabinde 12-13 köyde program gerçeklestirdik.

Bunun yaninda ilçe merkezlerinde ziyaretlerimiz oldu. Her an halkimizin arasindayiz, Afyonkarahisar’in 18 ilçesinde hizmetlerimiz var.

Bu hafta Dinar, Kizilören, Afyonkarahisar Merkez, Bayat ilçelerimizde vatandaslarimiz ile bir araya geldik.

Gezdikçe görüyoruz ki halkimizin Cumhurbaskanimiza, AK Partimize ve bizlere olan teveccühü gün geçtikte artiyor.

Eksiklerimiz elbette var, onlari da gidermenin gayretini AK Parti olarak hep birlikte tasiyoruz. Allah’in izni ile Cumhurbaskanimiz liderliginde 2023 seçimlerine haziriz.

Çiftçilerimizin bu sene tarihi bir kazanç elde etmesi bizleri çok memnun ediyor. AK Parti olarak, Il Baskanimiz, Milletvekillerimiz ve tüm kadrolarimiz ile milletimizin emrindeyiz” dedi. 

Vatandaslarin yogun ilgi gösterdigi Milletvekili Özkaya, Merkez’de nokta ziyaretler düzenleyerek programina devam etti. Gaziler Dernegi, taziye ziyaretleri, asker eglenceleri, pazar yeri ziyaretleri ve AK Parti’de geçmis dönemlerde görev alan isimlerle bulusan Milletvekili, AK Parti’de eski diye bir kavram olmadigini kaydederek, “Siyaset bir bayrak yarisi, dün görev alan kardeslerimiz, abilerimiz bugünde ayni heyecan ile davamiza,

Liderimiz Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan’a destek olmanin gayretini tasiyor, Bizimde onlari unutmamiz asla söz konusu olamaz” dedi. 
Milletvekili Özkaya, Gaziler derneginde Dernek Baskani Ismail Kumartasli, gaziler ve sehit yakinlari ile bir araya gelerek, “Sehitlerimiz,

Gazilerimiz her zaman bizlerin önceligidir, Onlarin her zaman emrindeyiz, sehitlerimizin yakinlari bizlere en büyük emanettir” dedi.

Ziyaretlerinde 6 li masaya deginen Milletvekili Özkaya, “Allah askina herkes elini vicdanina koysun, bir yanda daha adaylarini açiklamayan,

HDP’ye bakanlik verelim mi?, vermeyelim mi tartismalarina nokta koyamayan bir masa ve etrafini donatanlar,

diger tarafta ise Birlesmis Milletler binasinin hemen karsisinda Türkevi insa eden ve burada onlarca devlet baskanini misafir eden Erdogan var.

  Türkiye’yi daha ileriye, güzele kim götürür? Bunlarin amaci ülkemizi istikrarsizliga bogmak disinda bir sey degildir.

Halkimiz herseyi görüyor, Allah’in izni ile Dünya Lideri Cumhurbaskanimizi yeniden seçerek, bu 6+1 masaya en güzel cevabi 20 yildir oldugu gibi sandikta verecek, tercihini, istikrar, Güçlü ve Büyük Türkiye’den yana kullanacaktir. Biz ziyaretlerimizde bunu çok iyi görüyoruz” dedi

.  Milletvekili Özkaya, Gazeteciler Cemiyeti ve Türkiye Muharip Gaziler Dernegi’ni de ziyaret etti.

Afyon HABERI


Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °
Çarşamba 21.9 ° / 9.2 °