Afyonkarahisar Defterdari Mehmet Ar, Afyonkarahisar Sanayicileri ve Isadamlari Dernegi’ni (AFSIAD) ziyaret etti.

Defterdar Mehmet Ar ve beraberindekilere tesekkür eden Kadir Sayin, Defterdar Ar’a hediye takdim etti. Ziyaret toplu fotograf çekimi ile sona erdi.

Ekonomi 23.09.2022 15:14:38 0
Afyonkarahisar Defterdari Mehmet Ar, Afyonkarahisar Sanayicileri ve Isadamlari Dernegi’ni (AFSIAD)  ziyaret etti.

Defterdarlik heyetinden AFSIAD’a ziyaret

Afyonkarahisar Defterdari Mehmet Ar ve beraberindekiler Afyonkarahisar Sanayicileri ve Isadamlari Dernegi’ni (AFSIAD) ziyaret etti.

Afyonkarahisar Defterdari Mehmet Ar, Afyonkarahisar Sanayicileri ve Isadamlari Dernegi’ni (AFSIAD)  ziyaret etti. 

AFSIAD Yönetim Kurulu Baskani Kadir Sayin, Yönetim Kurulu üyeleri Hüseyin Tokman, Kamil Ayvali ve Muhammet Ötken ile Mali Müsavir Ç. Pinar Kiliç’in misafirlerini agirladigi ziyarete Tinaztepe Vergi Dairesi Müdürü Cengiz Sirin, Gelir Müdürü Abdülmecit Ulutas, Muhasebe Müdürü Hüseyin Zengin, Gelir Müdür Yardimcisi Raziye Ar ve Saymanlik Müdürü Ebru Hastürk katildi.

Sahip oldugu üretim gücü, istihdam orani ve ülke ekonomisine sagladigi katki ile Afyonkarahisar ve ülkemizin önemli Sivil Toplum Kuruluslarindan biri olan AFSIAD’i ziyaret etmekten duydugu memnuniyeti dile getiren Afyonkarahisar Defterdari Mehmet Ar’a, AFSIAD Baskani Kadir Sayin Dernek faaliyetleri ve projeler hakkinda bilgiler aktardi.

Gerçeklesen ziyaret dolayisiyla Defterdar Mehmet Ar ve beraberindekilere tesekkür eden Kadir Sayin,  Defterdar Ar’a hediye takdim etti. Ziyaret toplu fotograf çekimi ile sona erdi.

Afyon HABERI


Pazartesi 17.2 ° / 0.9 °
Salı 20.1 ° / 3.4 °
Çarşamba 22.4 ° / 7.6 °