BIRÇOK BRANSA HIZMET EDECEK BINANIN TAHSIS ISLEMLERI BASATILDI

Ömer Altunsoy tahsis islemleri devam eden Belediye Sehir Çarsisinda bulunan eski dis hastanesi binasinda incelemelerde bulundu.

Spor 17.09.2022 11:03:47 0
BIRÇOK BRANSA HIZMET EDECEK BINANIN TAHSIS ISLEMLERI BASATILDI

Sportif Yetenek Taramasi ve Spora Yönlendirme Programi kapsaminda “Sportif Yetenek Taramasi Egiticilerin Egitimi” için Afyonkarahisar’a gelen Spor Hizmetleri Genel Müdür Yardimcisi Ömer Altunsoy tahsis islemleri devam eden Belediye Sehir Çarsisinda bulunan eski dis hastanesi binasinda incelemelerde bulundu.

Sportif Yetenek Taramasi Egiticilerin Egitimi için Afyonkarahisar’a gelen Spor Hizmetleri Genel Müdür Yardimcisi Ömer Altunsoy ile Sporcu Yetistirme Daire Baskani Selçuk Çebi Il Müdürü Kasapoglu’nu makaminda ziyaret etti. Daha sonra spor tesislerinde incelemelerde bulunan Altunsoy ile Çebi tahsis islemleri devam eden Belediye Sehir Çarsisinda bulunan eski dis hastanesi binasinda incelemelerde bulundu.

Jimnastik, Karate, Tekvando, Judo, Güres gibi birçok ferdi bransa hizmet edecek tesisle ilgili açiklama yapan Altunsoy, “Milli Emlak Genel Müdürlügüne ait olan ve birçok bransa hizmet edecek bina ile ilgili tahsis islemleri baslatildi. Tahsis islemlerinin ardindan hizmete açilacak spor tesisi bu civardaki birçok gencimizi sporla bulusturacak.” ifadesinde bulundu.

Afyon HABERI


Pazartesi 17.2 ° / 0.9 °
Salı 20.1 ° / 3.4 °
Çarşamba 22.4 ° / 7.6 °