Özel Uçar Okullari RSP’yi ziyaret etti

Rahmiye Sare Palali Teknik Koleji Kurucusu Is Insani Önder Artuk’u ve Okul Müdürü Ibrahim Çakal’i ziyaret ettiler.

Egitim 15.09.2022 15:10:04 0
Özel Uçar Okullari RSP’yi ziyaret etti

Özel Uçar Okullari Kurucusu Doç. Dr. Mustafa Uçar ve Okul Müdürü Muharrem Günay, AOSB Rahmiye Sare Palali Teknik Koleji Kurucusu Is Insani Önder Artuk’u ve Okul Müdürü Ibrahim Çakal’i ziyaret ettiler.

Sicak ve samimi ortamda geçen ziyarette basta egitim ve ögretim faaliyetleri olmak üzere çesitli konularda görüs alisverisinde bulunuldu.

 

Ziyaretten duydugu memnuniyeti ifade eden RSP Teknik Koleji Kurucusu Önder Artuk; “Afyonkarahisar’da egitim ve ögretimin kalitesini artirmak adina istisareler ettik. Uçar Okullari Afyonkarahisar’da egitime olumlu yönde ivme kazandiriyor. Basarili çalismalarindan dolayi Doç. Dr. Mustafa Uçar’i ve Okul Müdürü Muharrem Günay’i tebrik eder, katkilarindan dolayi tesekkür ederim.” dedi.

“ARTUK BASARILI ISLERE IMZA ATIYOR”

Ziyarette konusan Özel Uçar Okullari Kurucusu Doç. Dr. Mustafa Uçar: “Önder Artuk ilimizde basarili islere imza atmaya devam ediyor. Egitim alaninda güzel çalismalara imza atiliyor. Bu gelismeler Afyonkarahisar adina oldukça önemli gelismeler. Misafirperverlikleri için AOSB Rahmiye Sare Palali Teknik Koleji Kurucusu Önder Artuk’a ve Okul Müdürü Ibrahim Çakal’a tesekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

Afyon HABERI


Cumartesi 24.7 ° / 6.9 °
Pazar 24.9 ° / 8.6 °
Pazartesi 22.4 ° / 8 °