Zeybek Baskan Sehrimizdeki ihtiyaç sahibi ailelere yardim elini uzatmaya devam Ediyor.

Her yil belirlenen periyotlarda yapilan yardimda temel ihtiyaç malzemelerinin bulundugu koliler vatandaslarimiza ulastiriliyor. Belediye Baskani

Egitim 15.09.2022 12:59:59 0
Zeybek Baskan  Sehrimizdeki ihtiyaç sahibi ailelere yardim elini uzatmaya devam Ediyor.
 
 

 Sehrimizdeki ihtiyaç sahibi ailelere yardim elini uzatmaya devam eden Belediye, gida ve erzak desteklerini sürdürüyor. Her yil belirlenen periyotlarda yapilan yardimda temel ihtiyaç malzemelerinin bulundugu koliler vatandaslarimiza ulastiriliyor.

Belediye Baskani  Mehmet Zeybek ‘Belediyecilik gönül isidir, belediyecilik ask isidir’ anlayisiyla hayata geçirdigi yatirim ve projelerine devam ediyor.

Belediye Baskanimiz Mehmet Zeybek’in talimatlari ile yapilan yardimlarla yüzler gülüyor, ihtiyaç sahibi ailelerimiz yalniz birakilmiyor.

Belediye  Muhtarlik ve Sosyal Isler Müdürlügü Yardim Hizmetleri Birimi tarafindan yürütülen program kapsaminda ihtiyaç sahibi ve dar gelirli ailelere gida kolisi yardiminda bulunuluyor.

Sosyal Belediyecilik örnegi sergileyerek maddi durumu yetersiz ihtiyaç sahibi ailelere yönelik devam eden projede gida yardim paketleri büyük bir özenle tasinarak ailelerin adreslerine teslim ediliyor.

Sehir genelinde bir yandan yardima muhtaç aileleri belirlemeyi sürdürürken bir yandan da 3 ayda bir binlerce aileye gida kolileri ulastiriliyor.

58 mahallemizin tamaminda gerçeklestirilen yardim projesi kapsaminda et ürünlerinin de yer aldigi temel besin maddeleri içeren paketler yüzleri güldürüyor. Yetim, öksüz, dul ve engelli bireylerimize yapilan yardimlar kapsaminda ilk etapta 3 bin gida kolisi dagitimi yapildi.

MAHALLE MUHTARLARINDAN ZEYBEK BASKAN’A TESEKKÜR

Dagitim programi kapsaminda mahalle muhtarlarina teslim edilen koliler vatandaslara ekiplerimizin gözetimi altinda veriliyor

. Taleplerin karsilandigini hiçbir sekilde geri çevrilmediklerini belirten muhtarlarimiz bu nedenle Belediye Baskani Mehmet Zeybek’e tesekkür etti.

Sümer Mahallesi Muhtari Isa Altintas konusmasinda; “Baskanimiz sürekli bizlere yardimlari ulastiriyor.

Çok duyarli kendisi sik sik mahallemizi de ziyaret ediyor.

Vatandasin ihtiyaçlarini Baskani hafifletiyor.

Belediye personeline ve Mehmet Zeybek Baskanimiza tesekkür ediyoruz” dedi.

Kayadibi Mahalle Muhtari Ahmet Sen ise “Her zaman Baskanim arkamda, yanimda durdu. Mahallede tüm ihtiyaç sahiplerine yardimlari ulastirdik. Kendisi her zaman bizlerin taleplerini geri çevirmeden yardimci oluyor. Belediye personellerimize de tesekkür ediyorum. Baskanim sadece gida yardimi degil kirtasiye yardimlari ile de mahallemizdeki ögrencilere destek çikiyor. Yardim birimimiz personelleri ve Baskanima çok tesekkür ediyorum” diye konustu.

Mecidiye Mahallesi Muhtari Deniz Özcan; “Belediyemizden çok memnunum. Ne zaman yardim talebinde bulunduysak hiçbir zaman geri çevrilmedi. Vatandaslarimiz yardimlar nedeni ile çok mutlu. Baskanimiza ve ekibine tesekkür ediyorum” dedi.

Kasimpasa Mahalle Muhtari Abdullah Tugan; “Allah razi olsun. Yüzler gülüyor, vatandaslarimiz mutlu. Gerçek ihtiyaç sahiplerine arastirarak kayitlara göre dagitimlari tamamladik. Belediye Baskanimiz ve emegi geçenlere, kurum yetkililerine tesekkür ediyorum” diye konustu. 

Afyon HABERI


Cumartesi 17.6 ° / 5.7 °
Pazar 18.7 ° / 3.8 °
Pazartesi 20.8 ° / 6 °