Modifiyeli araç tutkunlari Kocaeli'de bulustu

Vatandaslar tarafindan ilgiyle takip edilen etkinlikte, 13 ilden 297 araç birbiriyle güzellik konusunda yaristi.

Yasam 14.09.2022 09:24:00 0
Modifiyeli araç  tutkunlari Kocaeli

Kocaeli Büyüksehir Belediyesi ve Modifiye Otomobil Sporlari Dernegi (MODDER) isbirligi ile düzenlenen “ Kocaeli Auto Show”, modifiyeli araç tutkunlarini bir araya getirdi.

KOCAELI (IGFA) - Kocaeli Büyüksehir Belediyesi ve Modifiye Otomobil Sporlari Dernegi isbirligi ile düzenlenen “ Kocaeli Auto Show” etkinligine birçok ilden katilim oldu.

Kocaeli Fuari Günes Sahnesi önünde gerçeklesen etkinligine modifiyeli araç tutkunlari yogun ilgi gösterdi. Vatandaslar tarafindan ilgiyle takip edilen etkinlikte, 13 ilden 297 araç birbiriyle güzellik konusunda yaristi.

 

Gençlerin ilgi gösterdigi her türlü spor ve aktiviteye desteklerini esirgemeyen Büyüksehir Belediyesi, modifiyeli araç tutkunlarini da unutmadi. Adana, Antalya, Izmir, Istanbul, Rize, Giresun, Samsun, Sinop, Konya, Ankara, Balikesir, Bursa ve Sakarya gibi birçok ilden gelen 297 modifiyeli araç sahibi Kocaeli’de bir araya geldi.

 

DERECEYE GIREN ARAÇLARA PLAKET

Kocaeli Auto Show”da modifiyeli araçlar arasinda güzellik yarismasi da düzenlendi. Tüm araçlara madalya verilirken dereceye giren araçlara plaket takdim edildi. Ödül töreninden sonra O Ses Türkiye yarismasindan taninan sanatçi Muhammet Vanal sahne aldi.

 

Kocaeli HABERI


Cuma 18.7 ° / 7 °
Cumartesi 21.3 ° / 9.1 °
Pazar 23 ° / 10.7 °