ATSO Spor Oyunlari’nda voleybol müsabakalarinin ilk turu tamamlandi.

Voleybolda Afyonkarahisar Barosu, Ziraat Bankasi, ATSO, Afyonkarahisar Valiligi, Forestones Mermer, Afyon Ecza Deposu ve Sayin A.S. ilk turu geçti.

Spor 14.09.2022 09:01:57 0
ATSO Spor Oyunlari’nda voleybol müsabakalarinin ilk turu tamamlandi.

VOLEYBOL KARSILASMALARINDA ILK TUR TAMAMLANDI

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odasi tarafindan geleneksel hâle getirilen ve bu yil 16’nci kez düzenlenen ATSO Spor Oyunlari’nda voleybol müsabakalarinin ilk turu tamamlandi.

Kocatepe Spor Kompleksi Tinaztepe Spor Salonu’nda oynanan maçlarda Gürses Afyon Otomotiv-Afyonkarahisar Barosu, Alimoglu Maden-Ziraat Bankasi, ATSO-Botas Nehir Tekstil, Ahmet Ipek Sucuklari-Afyonkarahisar Valiligi, Akrones Otel-Forestones Mermer, Afyon Ecza Deposu-Budan Termal, Dervisoglu Mermer-Sayin A.S. karsi karsiya geldi.

Afyonkarahisar Baro Baskani Av. Turgay Sahin, Baro takimina destek verirken; ATSO Yönetim Kurulu Baskan Yardimcisi Mustafa Gül de Afyon Ecza Deposu takiminda oyuncu olarak yer aldi. Maçlari ATSO Yönetim Kurulu Üyesi Hayrettin Güzbey ve ATSO Genel Sekreteri Ali Senol takip etti.

Voleybolda Afyonkarahisar Barosu, Ziraat Bankasi, ATSO, Afyonkarahisar Valiligi,  Forestones Mermer, Afyon Ecza Deposu ve Sayin A.S. ilk turu geçti.

Galip takimlar, maglup takimlara madalyalarini takdim etti; maglup takimlar da galip takimlari kutlayarak basarilar diledi.

 

#ATSOSporOyunlari

#100YildirZaferinIzinde

 

Afyon HABERI


Pazartesi 17.2 ° / 0.9 °
Salı 20.1 ° / 3.4 °
Çarşamba 22.4 ° / 7.6 °