Astsubay Ismail Özdemir Ismi Ölümsüzlesti

Denizli Acipayam Dodurgali Topçu Astsubay Kidemli Basçavus Ismail Özdemir’in ismi; görev yaptigi Ankara Merkez Komutanligi’nda bir parka verildi.

Gündem 13.09.2022 13:04:52 0
Astsubay Ismail Özdemir Ismi Ölümsüzlesti

Astsubay Ismail Özdemir Ismi Ölümsüzlesti

Korona virüse yakalanarak hayatini kaybeden Denizlili Topçu Astsubay Kidemli Basçavus Ismail Özdemir’in ismi; görev yaptigi Ankara Merkez Komutanligi’nda bir parka verildi.

Geçen yil korona virüse yakalanarak 54 yasinda hayatini kaybeden Denizli Acipayam Dodurgali Topçu Astsubay Kidemli Basçavus Ismail Özdemir’in ismi; görev yaptigi Ankara Merkez Komutanligi’nda bir parka verildi.

Komutanlari ve silah arkadaslari tarafindan çok sevilen merhum astsubay Ismail Özdemir'in, emekli Jandarma Genel Komutani Bekir Kalyoncu pasanin 17 yil emir ve koruma astsubayligini yaptigi kaydedildi.

Topçu Astsubay Kidemli Basçavus Ismail Özdemir Parki’nin açilisi nedeniyle merkez komutanliginda bir tören düzenlendi.

Törene Ankara Merkez Komutani Tuggeneral Nurettin Hakan Büyükçulha, Ismail Özdemir’in silah arkadaslari ve ailesi katildi.

Yapilan konusmanin ardindan parkin açilis kurdelesini merhum Astsubay Ismail Özdemir’in esi Leman Özdemir, kardesleri Muhammet Özdemir ve Halil Ibrahim Özdemir, kizi Senay Özdemir ile kendisi gibi asker olan ve Ankara Merkez Komutanligi Jandarma Özel Harekatta görev yapan oglu Uzman Çavus Berkay Özdemir birlikte kesti.

Denizli Alfa Özel Ögretim Kurumu’nun sahibi olan egitimci Muhammet Özdemir, abisinin vatansever bir asker oldugunu ve kendisiyle her zaman iftihar ettiklerini belirterek, isminin merkez komutanliginda bir parkta yasayacak olmasindan dolayi memnuniyet duyduklarini ifade etti.

 

Ismail Özdemir kimdir?

 

Acipayam Dodurga’dan çiftçi bir ailenin 4 çocugunun en büyügü olan Ismail Özdemir, Ankara Merkez Komutanligi’nin yani sira, Diyarbakir, Sanliurfa, Çorlu ve Balikesir ile yurt disinda Birlesmis Milletler Baris Gücü’nde de görev yapti. 15 Temmuz 1967 dogumlu olan merhum astsubay Ismail Özdemir'in, 15 Temmuz kalkismasi sirasinda vatan savunmasi için cansiperane çatismaya girdigi komutanlarinca ifade edildi. 1.90 boyunda ve 120 kg. olan Özdemir, ayni zamanda yakin koruma egitimi almis siyah kusak bir karateciydi.

Afyon HABERI


Pazar 12.2 ° / 3.7 °
Pazartesi 17.2 ° / 0.9 °
Salı 20.1 ° / 3.4 °