Kitaplar devletten, kirtasiye malzemeleri Baskan Akgedik’ten

Baskan Akgedik önceki gün 310 ögrenciye tüm ihtiyaçlarini karsilayacak kirtasiye paketi dagitti.

Egitim 13.09.2022 11:16:22 0
Kitaplar devletten, kirtasiye malzemeleri Baskan Akgedik’ten

 

 

Yaylabagi Belediye Baskani Niyazi Akgedik, okullarin açilmasi ile birlikte geleneksel hale gelen kirtasiye malzemesi dagitimini bu yilda sürdürdü

. 2014 seçimlerinde ögrenciler için vaat ettigi kirtasiye destegine devam eden Akgedik önceki gün 310 ögrenciye tüm ihtiyaçlarini karsilayacak kirtasiye paketi dagitti.

 

Yaylabagi kasabasinda her yil oldugu gibi bu yil da ögrencilere kirtasiye malzemesi dagitimi yapildi.

193 Ilkokul, 117 ortaokul ögrencisine 310 paket kirtasiye malzemesi ögrencilere tek tek teslim edildi.

 

‘Kitaplar devletimizden kirtasiye malzemeleri bizden’

 

Programda bir konusma yapan Yaylabagi Belediye Baskani Niyazi Akgedik, “2014 yilindan beri geleneksel hale getirdigimiz ve seçildigimiz ilk günden bugüne, halka hizmet; Hak’ka hizmet düsturu ile yaptigimiz kirtasiye malzemeleri dagitimina hepiniz hosgeldiniz, sefa getirdiniz.

Hatirlar misiniz bilmiyorum ama bir dönemin çilesi olan, garip gurebanin okul açilirken kara kara düsündügü, parali kitap alma olayini. Söyleyince hatirladik degil mi.

Okul kitaplarinin parali satisini bitiren, tüm çocuklarimizin kitaplarini ücretsiz dagitan Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan’dan ilham alarak ‘kitaplar devletimizden kirtasiye malzemeleri bizden’ dedik. Rabbime sükürler olsun ki bizlere sözümüzü tutma imkani verdi” dedi.

 

“Hedefim kasabamizi bir adim öteye tasimak”

 

“Çiktigim bu yolda amacimiz çocuklarimizin esit sartlara egitim almasidir” diyen Akgedik sözlerine söyle devam etti;

Hedefimiz kasabamizi egitimde bir adim öteye tasimaktir. Bir tek yavrumuzun bile boynu bükük kalmamalidir.

Rabbim bizim dönemimizde okullarimizi yenileyerek çocuklarimizin tertemiz bir ortamda egitim yapmalarini sagladik. Inaniyorum ki egitime yapilan yatirim, gelecegimizi insasinin temelleridir. Bizi çok daha ilerilere götürecektir” seklinde konustu.

 

Okul müdürleri ve ögretmenler de ögrencilere verilen kirtasiye desteginden dolayi oldukça memnun kaldiklarini belirttiler

Afyon HABERI

Habere Ek Fotograf(lar)

Cuma 22 ° / 8 °
Cumartesi 16.9 ° / 7.8 °
Pazar 10.5 ° / 6.5 °