GENÇLER ORGANIK TARIMA DIKKAT ÇEKTI

Gençlik ve Spor Il Müdürü Ismail Hakki Kasapoglu, Gençlik Hizmetleri Müdürü Ahmet Ertürk ve Kamp Müdürü Sedat Dündar ile yörenin asçilari katildi.

Gündem 13.09.2022 11:12:46 0
GENÇLER ORGANIK TARIMA DIKKAT ÇEKTI

 

Sultandagi Gençlik Kampina gelen gençler organik tarim ile üretilen sebze ve meyvelerden tursu, reçel ve menemenler hazirladi.

Afyonkarahisar Sultandagi ilçesinde bulunan Gençlik Kampinda “Kamplar Kisa Hazirlaniyor” etkinligi düzenlendi. Kampa gelen gençler, organik tarim ile üretilen sebze ve meyvelerden tursu, reçel ve menemenler hazirlandi.

Düzenlenen etkinlige ilçe protokolü, Gençlik ve Spor Il Müdürü Ismail Hakki Kasapoglu, Gençlik Hizmetleri Müdürü Ahmet Ertürk ve Kamp Müdürü Sedat Dündar ile yörenin asçilari katildi.

Gida güvenilirligini tehdit eden fiziksel, biyolojik ve kimyasal tehlikeler toplum sagligini ciddi biçimde etkiliyor. Insan sagligini korumak amaciyla organik ürünlere talep artiyor.

Gençlik Kamplarinda da organik tarima dikkat çekmek ve bu tarimin yayginlastirilmasi için kampa gelen gençler, organik tarim ile yetistirdikleri meyve ve sebzelerden kis için tursu, reçel ve menemenler hazirladi.

Afyon HABERI


Cumartesi 13.8 ° / 6.8 °
Pazar 12.2 ° / 3.7 °
Pazartesi 17.2 ° / 0.9 °