ATSO HEYETI, SMMMO’YU ZIYARET ETTI

Tekrar Baskanliga seçilen Sayin Erdal Sayar ve Yönetim Kurulu’nu tebrik ediyorum.

Gündem 13.09.2022 10:05:34 0
ATSO HEYETI, SMMMO’YU ZIYARET ETTI

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odasi heyeti, Afyonkarahisar Serbest Muhasebeci Mali Müsavirler Odasi’ni ziyaret etti. ATSO heyetinde Meclis Baskani Dr. Mehmet Sitki Merdivenci. Yönetim Kurulu Baskani Hüsnü Serteser, Meclis Kâtip Üyesi Osman Erdem, Yönetim Kurulu Baskan Yardimcisi Mustafa Gül, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Muammer Türker, Yönetim Kurulu Üyeleri Akif Isbilir ve Hayrettin Güzbey yer aldi. ATSO heyeti, Afyonkarahisar Serbest Muhasebeci Mali Müsavirler Odasi Yönetim Kurulu Baskani Erdal Sayar, Yönetim Kurulu Baskan Yardimcisi Halil Kocaerkek, Yönetim Kurulu Sekreteri Yusuf Tür, SMMM Kadir Pancaroglu, Fikriye Zümrüttas ve Nur Nart tarafindan agirlandi.

Ziyaret dolayisiyla degerlendirmede bulunan ATSO Yönetim Kurulu Baskani Hüsnü Serteser, “5 Haziran 2022 tarihinde yapilan seçimler neticesinde Baskanliga seçildiniz.

Meclis Baskanimiz ile, Yönetim Kurulumuz ile, Meclis Divanimiz ile ‘hayirli olsun’ ziyaretine geldik.

 Afyonkarahisar Serbest Muhasebeci Mali Müsavirler Odasi ile hep uyum içinde olduk. Is hayatinda ve kurumlar bazinda iki önemli kurumuz.

Her zaman sizden destek gördük. Biz de kurum olarak destek olmaya çalistik. Neticede yine bu dönemde de, seçilirsek önümüzdeki dönemde de kurumlar arasi iletisimin devam edecegini biliyoruz. Hayirli, ugurlu, basarili bir dönem dileriz” dedi.

ATSO Meclis Baskani Dr. Mehmet Sitki Merdivenci de “5 Haziran’da yapilan Oda seçimlerinde tekrar Baskanliga seçilen Sayin Erdal Sayar ve Yönetim Kurulu’nu tebrik ediyorum.

Yönetim Kurulu Baskanimiz, Yönetim Kurulu Üyelerimiz ve Meclis Divanimiz ile birlikte ‘hayirli olsun’ ziyaretine geldik.

Kurum olarak birlikte çalistik, bundan sonra da ayrilmaz ikili olarak çalismaya devam edecegiz.

Görevlerinde basarilar diliyorum” diye konustu.

ASMMMO Yönetim Kurulu Baskani Erdal Sayar ise “ Bizler ayni tabloda, ayni karedeyiz. Siz isadamlari olarak Afyon’un sanayisine ve ekonomisine yön verenlersiniz, kalkindiransiniz. Bizler de köprü vazifesi görüyoruz.

Çalismalarinizi takip ediyoruz, güzel çalismalar yapiyorsunuz.

Buna eminim, inaniyorum. Insallah basarili olursunuz” ifadelerini kullandi.

Ziyaret, fotograf çekiminin ardindan sona erdi.

Afyon HABERI


Cumartesi 24.7 ° / 6.9 °
Pazar 24.9 ° / 8.6 °
Pazartesi 22.4 ° / 8 °