Düzagaç’ta konser havasinda asker eglencesi Düzenlendi.

2003/2 tertip gönüllü askerler ve aileleri gönüllerince eglendi. Konser havasinda geçen gecede asker adaylari, Baskan Isikli’ya tesekkür etti.

Yasam 12.09.2022 11:52:36 0
Düzagaç’ta konser havasinda asker eglencesi Düzenlendi.

 

Düzagaç Belediye Baskani Muammer Isikli, tarafindan geleneksel hale gelen asker eglencesinde 2003/2 tertip gönüllü askerler ve aileleri gönüllerince eglendi. Konser havasinda geçen gecede asker adaylari, Baskan Isikli’ya tesekkür etti.

 

 

Sinanpasa ilçesine bagli Düzagaç Belediyesi tarafindan düzenlenen asker eglencesinde 2003/2 tertip 20 asker gönüllerince eglendi. Her yil düzenlenen asker eglencesine bu yil da devam ettiren Düzagaç Belediye Baskani Muammer Isikli, asker adaylarini tek tip kiyafet ile giydirdi.

Kasaba halkinin yogun ilgi gösterdigi gecede birbirinden degerli sanatçilar sahne aldi.

 

“Allah burunlarini kanatmasin ayaklarina tas degdirmesin”

Saygi durusu ve istiklal marsinin okunmasiyla baslayan programda konusan Düzagaç Belediye Baskani Muammer Isikli, “Belediye baskani seçildigim günden itibaren her yil geleneksel hale getirdigimiz asker eglencesinde sizler beraber olmanin mutlulugunu yasiyorum. Asker ugurlama milletimizin töresinde, geleneginde, Anadolu’muzun her bir yerinde yapilmaktadir.

Çünkü biz gençlerimizi gururla askere gönderiyoruz. Yolunuz açik olsun gençler

. Rabbim bu gençlerimizi saglicakla peygamber ocagina ugurlamayi nasip etsin.

 

Insallah gençlerimiz bölgenin insanina yakisir bir sekilde vatani görevleri yaparak, burunlari bile kanamadan annelerine, babalarina ve ailelerine kavusmalarini Allah’tan niyaz ediyorum” dedi.

 

Baskan Isikli’ya tesekkür ettiler

Konusmalarin ardindan askere gidecek olan gençlere Türk Bayragi ve Kuran-i Kerim hediye edildi.

Gecede ses sanatçisi Osman Öztekin ve Deniz Er tarafindan birer konser verildi.

Birbirinden güzel eserlerin yer aldigi konserde asker adaylari be belde halki gönüllerince eglendiler. Asker eglencesine katilan belde halki ise Baskan Muammer Isikli’ya bu organizasyondan dolayi tesekkür ettiler.

Afyon HABERI


Cuma 21.6 ° / 8.6 °
Cumartesi 24.7 ° / 6.9 °
Pazar 24.9 ° / 8.6 °