BELEDIYEBASKANI ZEYBEK GÜVENEVLER MAHALLESI’NDE INCELEMELERDE BULUNDU.

Belediye Baskanimiz Mehmet Zeybek’in bu haftaki ziyaret duragi Güvenevler Mahallesi oldu.

Gündem 9.09.2022 16:37:52 0
BELEDIYEBASKANI ZEYBEK  GÜVENEVLER MAHALLESI’NDE INCELEMELERDE BULUNDU.

 

 

Talepleri yerinde aldi, gerekli çalismalarin yapilmasi için talimat verdi.

Hemsehrileri ile sürekli temas halinde olmaya özen gösteren Belediye Baskanimiz Mehmet Zeybek bu kapsamda her hafta farkli bir mahalleye ziyaret gerçeklestiriyor. Güvenevler Mahallesi’ni ziyaret eden Belediye Baskanimiz Mehmet Zeybek’e Milletvekili Ibrahim Yurdunuseven, Merkez Ilçe Baskani Ziya Coskun Karadeniz, Baskan Yardimcilarimiz Süleyman Karakus, Baris Dal, Mahalle Muhtari Musa Erdal Balibey ve daire müdürleri eslik etti.

Eski Sanayi esnaflari ile de bulusan Baskanimiz hemsehrilerinin talep ve görüslerini de aldi. Vatandaslar ile belediye hizmetleri hakkinda istisarelerde bulunarak görüslerini alan Zeybek Baskan, ziyaret ettigi isyerlerinde ise esnaflara hayirli ve bereketli kazançlar diledi.

ZEYBEK BASKAN’A VATANDASLARDAN YOGUN TEVECCÜH

Yaptigi hizmet ve projelerle gönüllerde taht kuran Baskanimiz, vatandaslarin yogun ilgisi ile karsilaniyor. Güvenevler Mahallesi sakinleri de Belediye Baskanimiza yogun ilgi gösterdi, birlikte sohbet ederek, taleplerini aktardi. Çocuklarla da yakindan ilgilenen Baskanimiz onlara oyuncak hediye ederek hatira fotograflari çekindi.

 

Yapilan gezi ve istisareler ardindan açiklama yapan Muhtar Balibey ziyaretten duydugu memnuniyeti dile getirerek; “Sayin Milletvekilime Sayin Belediye Baskanima nazik ziyaretlerinden ötürü tesekkür ediyorum. Ayaklarina saglik, varliklari daim olsun insallah. Tesekkür ediyorum”  dedi.

Merkez Ilçe Baskani Ziya Coskun Karadeniz ise; “Baskanimiz yine eksiklikleri yerinde tespit etti. Vekilimiz ve arkadaslarimizla birlikte bu güzide mahalleyi ziyaret etme firsati bulduk. Baskanima ve ekibine tesekkür ediyorum” dedi.

Baskanimiz Mehmet Zeybek; “Güvenevler Mahallemizi il ve ilçe yönetimimiz, birim müdürlerimizle birlikte ziyaret ederek cami bahçemize yapilan Kur’an Kursu insasini yerinde inceledik. Hanim kardeslerimizin talebi üzerine buraya bir kurs yapiliyor.

En kisa sürede kurs insasini tamamlatarak hizmete açacagiz.  Muhtarimizin taleplerini aldik, bire bir gezerek yerinde gördük. En kisa sürede istekleri yerine getirecegiz” diye konustu.

Milletvekili Ibrahim Yurdunuseven ise Baskanimiz Mehmet Zeybek’in mahalle ziyaretlerinin önemine dikkat çekerek; “Degerli Belediye Baskani ve yönetimimizle birlikte Güvenevler Mahallemizi ziyaret ettik.

Rekortmen muhtarimizla birlikte 4-6 yas çocuklar için yapilan Kur’an Kursu insaatini inceledik. Insallah en kisa zamanda hizmete açacagiz. Eksiklikleri yerinde tespit ettik.

Birim müdürlerimize Sayin Baskanimiz gerekli talimatlari verdi. Kisa zamanda giderilecek. Yerinde tespit, yerinde çözüm ve yerinde hizmet ile birlikte Belediyeciligimiz devam ediyor.

Bundan dolayi Baskanimiza, müdürlerimize ve belediye personeline tesekkür ediyorum” ifadelerini kullandi.

Afyon HABERI


Pazartesi 17.2 ° / 0.9 °
Salı 20.1 ° / 3.4 °
Çarşamba 22.4 ° / 7.6 °